Vreme čitanja: oko 1 min.

Đanijeva žena besna zbog informacije da joj se sin razvodi: "Obezbedila sam ih, iškolovala, ne mogu ja da..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slađa je otkrila da li su navodi da joj se sin razvodi istiniti

  • 10
Slađana Trajković Marko i Minja Foto: Marko Jovanović, Antonio Ahel/ATAImages

Supruga popularnog pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković, oglasila se za Telegraf povodom glasina da joj se sin Marko Trajković razvodi.

- To je glupost, stvarno ne znam o čemu se radi! Među njima je sve okej, a ako pitate da li se razvode - ne razvode se. Ja sam svoje odužila, iškolovala ih, stambeno obezbedila, ne mogu ja da ulazim ni u čiji privatni život. Ja koliko znam, sinoć smo bili svi zajedno na večeri, sve je bilo super, top. Sve je u redu - rekla je Slađa za Telegraf.rs.

Podsetimo, Marko Trajković se navodno razvodi od žene Minje, a spekulacije su krenule nakon što su se supružnici otpratili na Instagramu.

To nije sve, Đanijeva snajka obrisala je prezime Trajković, i na Instagramu joj sad stoji njeno ime, a pored istog imena naslednika Nike i Lava.

Drugo dete, ćerku, dobili su u oktobru 2023.

Minja i Marko Trajković venčali su se 16. decembra 2021. godine, a ceremonija venčanja obavljena je u zgradi Gradske opštine Savski venac.

Crkveno venčanje obavljeno je 15. maja 2023. godine u Hramu Svetog Save.

Đanijev mlađi sin i Minja su postali roditelji u oktobru prošle godine, a Markova supruga je na svet donela devojčicu po imenu Nika.

(Telegraf.rs)

Video: Crkveno venčanje Đanijevog mlađeg sina: Snajka blista

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA