Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojaž pravi marketing na račun bivše! Hoće da prodaje ledeni čaj od BRESKVE, fanovi poludeli: "Zapamtio bi me"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Korisnici društvenih mreža spekulišu da je reč o ipak dobrom marketingu

  • 1
Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Ignjatović Breskvica Foto-kolaž: Kobra, Marko Jovanović, Pixabay

Reper Mihajlo Veruović Vojaž pokrenuo je novi biznis, tačnije lansiraće svoje ledene čajeve, pod nazivom "Volim Tea".

Mnogi komentarišu da je napravio ozbiljan marketinški trik koristeći bivšu devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu, jer je napravio sokove koji će se pakovati u maloj flaši i to sa ukusom breskve i lubenice, te je ovaj potez šokirao brojne fanove.

U opisu promotivne fotografije koja još najavljuje sokove stoji i emotikon breskve, a korisnici društvene mreže "X" spekulišu da je reč o ipak dobrom marketingu.

Anđela Ignjatović Breskvica je po povratku na scenu, nakon određene pauze od raskida sa bivšim dečkom Vojažem, izbacila pesmu pod nazivom "Bon Voyage", što znači "Srećan put", te fanovi komentarišu da je ovo možda odgovor na tu pesmu, ali dve godine kasnije.

"Pa zar nije jasno Volim Tea=Volim te A", "Možda je tako došao do ideje za biznis", "Ljudi ja sam mislila da je šala", "Iskoristio je za sve pare", "Da sam ona, realno bih ga napušila, dobro bi me zapamtio", samo su neki od komentara na društvenoj mreži "X".

Podsetimo, Breskvica i Vojaž su bili najpopularniji među mlađom generacijom, međutim su odlučili da stave tačku na svoj odnos, te je svako krenuo svojim putem.

Nedavno se mladi reper oglasio se o muzičkom takmičenju "Pesma za Evroviziju", pa prokomentarisao Breskvicu, koja je osvojila drugo mesto, iako je imala najviše glasova publike.

- Ja sam Teodori pružio javno podršku, čestitao sam joj na uspehu i svaka joj čast i sa srećom na "Evroviziji". Drago mi je da je moj favorit otišao na "Evroviziju" - rekao je reper.

Breskvica je odgovarajući na pitanja novinara tokom PZE24 kroz smeh izbegavala pitanja o Vojažu govoreći da ne zna da li ju je podržao ili ne.

(Telegraf.rs)

Video: Snimili smo Vojaža sa novom devojkom: Častio prelepu brinetu šopingom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    22. mart 2024 | 16:08

    Pa i ona je pevala Bon Voyage.... ako cemo realno... 1:1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA