≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivša voditeljka Granda konačno progovorila o udaji za grofa: "Nije bogataš, nema dvorac s aždajama!"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pre više od deset godina, napustila je Srbiju i otišla za Brešu (grad u Italiji), gde živi sa mužem i sinom, dok joj se ćerka vratila za Beograd

  • 0

Nekadašnja voditeljka, Lidija Skrinjik Arćeri dugo godina je bila prepoznatljivo lice "Granda", ali se nakon udaje za Đanluiđija Arćerija povukla u medijsku ilegalu i napustila Srbiju.

Ona je diplomirala italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu, gde je i upoznala sadašnjeg muža.

Kada se udala mnogi naslovi u medijima bili su poput "Lidija se udala za italijanskog grofa", a bivša voditeljka je sada otkrila kako se nosila sa tim.

- Sada ću da otkrijem tajnu. Kada sam ušla u vezu sa suprugom tada nisu postojale društvene mreže. Iako sam diplomirala italijanski jezik, shvatila sam da gubim nit i da ne mogu da komuniciram na tom jeziku, jer je jezik živa materija i zaboravlja se. Onda sam odlučila da nađem neki sajt gde ću imati mogućnost da se družim. Na taj način sam našla supruga. U pitanju je bio sajt isključivo za druženje. Upoznala sam mnogo drugih ljudi sa kojima sam ostala u kontaktu, ali nisu u gradu iz kojeg sam ja. Tada je krenula priča. Pitali su me novinari da li da napišu da sam u vezi sa grofom. Meni je to bilo simpatično, ali sam rekla da on nije grof, no ta informacija je otišla u medije i privukla je pažnju. Kada sam suprugu poslala isečak novina, njegova sestra se zaintrigirala. On je rano ostao bez roditelja i mnoge stvari o svojoj prošlosti ne zna. Ispostavilo se da oni imaju to neko grofovsko poreklo, ali to je titula koja se nasleđuje, ne znači da ste bogati i da imate dvorac sa aždajama. Ta priča se nadograđivala i pojavljivala u medijima kada ja nisam bila tu. Moj suprug se bavi potpuno normalnim poslom, nije bogataš, biznismen, tako da sam živela u skromnom domu koji je i dalje moj. Nisu to kamioni i avioni.

Lidija je otkrila sa kojim bivšim kolegama je i dalje u kontaktu.

- Ostala sam u kontaktu sa svima, a jedina mogućnost da se kontaktira su raznorazne mreže i zahvaljujući njima vidiš šta se dešava i ko je gde. U kontaktu sam sa Tihomirom Tepićem, Draganom Katić, sa Saletom Popovićem, ali nažalost kada dođem ovde imam jako malo vremena, a mnogo dragih ljudi, pre svega porodicu, sestru, sestričinu i ćerku i onda ne znam gde ću pre. Volela bih da se vidim sa svima, ali ne postižem - rekla je ona i objasnila da ju je Saša Popović zvao da se vrati.

- Zvao me je kada sam otišla tamo, ali sam tek stigla i rekla sam da mogu, ali da budem na relaciji tamo i ovamo. Da dođem jednom mesečno i odradim četiri emisije, a on je imao potrebu za neku drugu vrstu saradnje. Rekao mi je: "Trebaš mi, ali maltene svaki dan". Nisam mogla sina da ostavim samog sa suprugom, jer sam morala i zbog jezika da budem uz njega dok ne stane na noge i uklopi se u sredinu. Tako da Saša me jeste zvao, ali ja u datom trenutku nisam mogla da odgovorim na poziv - istakla je za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA