Vreme čitanja: oko 2 min.

"Grudi da podignem, stomak da zategnem!" Suzana se s godinama totalno promenila, a ovako je nekad izgledala

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica se podvrgla zahvatu rinoplastike, a razlika je očigledna

  • 2
Noćni klub Sinner Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović je jedna od pevačica sa estrade koja nije odolela trendu estetskih operacija zarad lepšeg izgleda.

Supruga Saše Popovića se može pohvaliti skladnom porodicom, što je uvek isticala kao najbitnije, ali i lagodnim životom koji nikad nije naglašavala, već je pokazivala da je skromnost najveća vrlina.

Međutim, nikad nije krila da je ulagala u svoj izgled, te se pevačica nekada popularne grupe "Južni vetar" podvrgla zahvatu rinoplastike, a razlika je primetna.

- Suzana je u poslednje vreme aktuelna više nego ikada, pesme "Plavuša" i "Tvoj pogled" slušane su na svim radio-stanicama, a mnogo je i mladih pevačica koje snimaju popularne "kavere" njenih hitova. S tim u vezi, ona je odlučila da snimi spotove za pomenute kompozicije, ali je želela da izgleda bolje nego ikada - rekao je izvor blizak paru Popović za Informer, pa dodao:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @estradni.arhiv

- Suzana je po preporuci prijateljice otišla kod jednog od najpoznatijih beogradskih hirurga i odlučila se na zahvat o kojem je razmišljala godinama unazad. Tempirala je termin, pa su i zahvat, ali i oporavak bili taman pred snimanje. Rezultatom je prezadovoljna, a razlika je i više nego očigledna. Suzana ima 54 godine, ali izgleda odlično, vodi računa o ishrani, nezi lica i tela, a na duhu mogu da joj pozavide i mnogo mlađe dame.

Podsetimo, Suzana je svojevremeno u medijima progovorila o estetskoj hirurgiji, kada je Popoviću najavila da ide na remont.

- Povodom svog 50. rođendana sam rekla svom mužu: "Ljubavi, ima da se otvoriš, pa koliko košta da košta". Želim sve da uradim" - otkrila je Suzana u emisiji "Ekskluziv":

- Grudi da podignem, stomak da zategnem i guzu brazilsku da nabacim. Ako bude bilo potrebno i malo nogice da "stešem" liposukcijom. Želim da uradim sve od glave do pete! Saša me je podržao u tome. Zar i njemu ne imponuje da pored sebe ima lepu ženu i to još zgodniju nego što je sada - ispričala je Suzana 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva promena Nataše Bekvalac: Ljudi trljaju oči dok gledaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    23. mart 2024 | 08:01

    Боље да је купио пластично буре,јефтиније би га изашло!!!

  • Dend

    23. mart 2024 | 13:21

    Zato bolje izgleda od ćerke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA