Vreme čitanja: oko 2 min.

Milan Milošević dodatno osigurao bezbednost kuće nakon bačene bombe: "Ni muva ne može da prođe"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Promenio je sve kamere i pojačao alarm

  • 2
Milica Kemez Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj "Elite" Milan Milošević pre samo izvesnog vremena, doživeo je krajnje neprijatnu situaciju, jer je na njegovu kuću bačena, "dečja bomba".

Obzirom da ima ugrađene kamere, znao je o kom počiniocu je reč i šta taj potez znači, sada je rešio da se još osigura bezbednošču.

- Zbog svega što se dešavalo poslednjih meseci, pretnje i čudna dešavanja oko moje kuće rešio sam da promenim kompletno sve kamere analogne i stavim potpuno nove, jače i bolje, a alarm sam takođe imao, međutim, sada je pojačan tako da ni muva vise ne može da prođe - rekao je voditelj za "Srbija Danas", pa dodao:

- Ljudi koji su mi radili ceo bezbedonosni sistem kažu da sada mirno mogu da spavam i da ne brinem ništa. Doduše, ja sam i do sada mirno spavao ali mere predostrožnosti moraju da postoje jer svašta se dešava.

Voditelj se nedavno javno požalio da njegova majka dobija jezive pretnje, zbog čega je veoma uplašen.

Podelio je niz fotografija sa svojom majkom, gde se vidi koliko mu znači u životu, a onda je otkrio poruke koje mu stižu.

- Koliko su ti, majko puta poželeli smrt poslednjih 48 sati... Koliko puta su pretili i kleli poslednjih 48 sati. Koliko puta su nas vređali na svim osnovama poslednjih 48 sati... Mene neka diraju, a za tebe, majko, ne znaju šta čine. Neka su, Bog sve vidi i Bog svima nama sudi, a ti neka si meni živa - napisao je voditelj u opisu fotografije na kojoj grli svoju majku.

Inače, ovo nije prvi put da im stižu preteće poruke:

- Je l' ti hoćeš da umreš, keru? Je li kuče ped**sko , hoćeš majka da ti umre hoćeš?! Aj nek napišu još neku laž i pišem vam smrtovnice kao celoj familiji Marjanović, znaš ti pe*eru, majku ti je*em onu ku*vu! - samo su neke od poruka koje je voditelj objavio putem Instagrama.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Milošević stigao na Pink: Otkrio da su ga Mitrovići zvali, a evo šta kaže o odlasku Dušice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Матора

    22. mart 2024 | 17:11

    Нека је бака жива и здрава и неће она да те брани од твојих момака.Удај се и решен проблем.

  • Zmaj

    22. mart 2024 | 16:39

    Ne mogu ovoga ljigavca ali ni uvrede nisu nimalo ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA