Vreme čitanja: oko 1 min.

Bele su cipele, a crveni Ferari: Saša Popović se pojavio u paklenoj mašini od 500.000€, ovo mu je nov ljubimac

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On zna za šta je radio, jer danas i te kako uživa

  • 2
Zvezde Granda Foto: Marko Jovanović

"Crvene su cipele, crveni Ferari...", peva Ivan Kurtić, a u slučaju Saše Popovića pored nove zverke koju je pazario ništa osim nje apsolutno nije ni važno.

On se u crvenoj mašini vrednoj 500.000 evra, koju je pazario 21. decembra 2023. godine, dovezao na Grand, sa širokim osmehom na licu, vidno ponosan i zadovoljan.

Ovo je samo jedan u nizu skupocenih automobila u Sašinoj kolekciji, koji nema šta nema - od Ferarija, Lamborginija, Mercedesa...

- Kada smo 1983. godine krenuli na onu veliku turneju, puno smo para zarađivali. Milione! I to je sve išlo regularno, plaćali smo poreze... U to vreme je sve išlo preko tzv SDK, pa preko žiro računa i imali smo zaista puno para, ali to su bile godine pod sloganom ‘imaš kuću, vrati stan’. Imaš stan, ne možeš da kupiš kuću, ne možeš ni lokale jer su u državnom vlasništvu. Gde smo trošili pare? Na automobile. Ja najviše - prisetio se nedavno.

- Prvi sam kupovao sve modele Mercedesa ’83, četvrte, pete… Od tada mi je ta ljubav prema automobilima. Naravno, 1993. kada sam izgubio pare kod Dafine, ostao sam klot. Bez ijednog dinara i bez ijedne marke i četiri godine sam se vozio autobusom - ispričao je Saša Popović za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Napustila fakultete, pravi unikatne stvari: Popovićeva ćerka započela biznis koji može biti unosan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    22. mart 2024 | 20:39

    Čovek to voli, ima sredstava da sebi to priušti. Svaka čast

  • Boža zemunac

    22. mart 2024 | 22:33

    E ako ti je u tome sreća. Onda nemam reči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA