≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Nikolić se hitno oglasila pred porođaj zbog Majine poruke: Pomenula je i bebu

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja je rekla da će joj čestitati rođenje ćerkice kada za to dođe vreme

  • 0
Filip Car Maja Marinković Aleksandra Nikolić Foto-kolaž: Kobra

Maja Marinković pomenula je Aleksandru Nikolić i njenu bebu, nakon čega se Aleks momentalno oglasila uz poruku za bivšu suparnicu.

Aleksandra sitno broji do porođaja, a sada se oglasila nakon što je Maja rekla da će joj čestitati rođenje ćerkice kada za to dođe vreme.

- Evo baš se zahvaljujem unapred i želim joj ono što ona želi meni i mojoj bebi od srca - poručila je ironično Aleks za Pink.rs.

Inače, Aleksandra je poslednjih dana nekoliko puta bila u bolnici, a gotovo svaki put se spekulisalo da se porađa. No, nakon brojnih spekulacija, oglasio se i Car.

- Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez... Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - rekao je Car tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA