Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić napravila skandal u Jutarnjem, javno i zapretila: "Neko će odgovarati, videću ko"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka je poludela zbog scenografije

  • 13
Jovana Jeremić Printskrin: RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je skandal u jutarnjem programu, pa se javno obratila i zapretila "da će neko odgovarati".

Naime, voditeljka je pobesnela zato što se neko fotografisao u govornici koja je deo scenografije Jutarnjeg programa i koji je, kako kaže, sama osmislila.

Jovana je navela i da "će neko odgovarati" zbog napravljenog propusta.

- Ne volim nedisciplinu. Mogu da se snimaju različite emisije, ali diranje moje scenografije kada nisam prisutna ne dozvoljavam nikome. Videću ko će da odgovara, ali odgovaraće. Ako ja ne dam odobrenje, niko ne može da uđe u ovu govornicu koja je deo scenografije i ne sme da uđe niko dok ne traje Jutarnji program. Može da se slika samo onaj kome ja dam dozvolu. Ko je nekim osobama dozvolio da se slikaju bez mog znanja - besnela je Jovana.

Inače, pevačica i deklarisana prostitutka Elektra Elit juče se usnimila u studiju popularne voditeljke Jovana Jeremić, te najavila da će ona voditi jutarnji program umesto nje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    23. mart 2024 | 14:07

    Koliko licnog i privatnog u nacionalnoj tv.Pogledajte zapadne tv,nigdje necete naci ovako nesto.Voditelj mora da bude u drugom planu a gosti i tema emisije u prvom planu!"Moja scenografija,moja stolica,moj studio..."Ali nije kriva ona,kriv je njen poslodavac,koji je mora upozoriti na ponasanje.Primitivna,bez dostojanstva i puna kompeksa.

  • Lazar

    23. mart 2024 | 15:16

    Zamislite? Gospoda Jeremic bila je na ručku kad se desio teroristički napad u Rusiji, odmah je prekinula rucak i otisla, Gde? Ko si ti devojko narcisu, koga ti zanimaš

  • Zoran

    23. mart 2024 | 13:55

    Ja ovu više uopšte ne gledam i zadnji put je komentarišem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA