Vreme čitanja: oko 1 min.

Janjuševa žena Ena našla dečka? "Preuzeo je ulogu oca u Kruninom životu"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog toga Janjuš ni za rođendan nije dobio čestitku od njih dve

  • 2

Bivša supruga Marka janjuševića Janjuša, Ena, navodno ima dečka koji živi s njom i sa ćerkom Krunom.

Ove tvrdnje pojavile su se na jednoj stranici na Instagramu, a kako se navodi, Enin dečko jako je blizak i sa malenom Krunom.

Jedan komentar je posebno privukao pažnju, u kom piše da Enin novi dečko dobro brine o maloj Kruni i da zbog toga Janjuš ni za rođendan nije dobio čestitku od njih dve.

- Razumem da mu je žao pokojnog brata, ali zašto meša ljubavni odnos? On je čuo da mu bivša žena Ena ima partnera i da više nema pristup u njenu kuću, nije mu čestitala rođendan, ni ona, ni ćerka i on je pukao, jer je psihički nestabilan - napisao je neko komentar, a povodom toga se oglasio admin Instagram stranice.

Ena Janjušević Printskrin: Instagram/samoposmatram

- Da, istina je da Ena bivša žena Janjuševa ima novog dečka, koji je takođe preuzeo ulogu oca u Kruninom životu. Nije slučajno što mu ni Ena, ni Kruna nisu poslale čestitku za rođendan. Da li Enin novi dečko nosi Kruninu sliku u novčaniku? Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada - glasio je komentar tog profila na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA