Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlata Petrović doživela veliki gubitak u porodici, jedva smogla snagu da progovori: "Otišao je na bolje mesto"

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi put se oglasila nakon smrti najbližeg člana porodice

  • 0
Zlata Petrović Foto: Amir Hamzagic/ATAImage

Harmonikaš Đorđe Đorđević Piloš, brat pevačice Zlate Petrović, preminuo je početkom marta u bolnici.

Vest o tragičnom gubitku pevačicu je sačekala nakon njenog nastupa, posle kog se ona, kao što smo prvi pisali, odmah zaputila u bolnicu.

Zlata je tek sada progovorila o tragičnom gubitku i priznala da joj je teško nakon smrti brata, ali da se trudi da ide dalje.

- Okolnosti su bile takve, šta da kažem... Kao i svaki čovek koji izgubi nekog svog najmilijeg i najrođenijeg tuga ostaje kao tuga, ali mi moramo dalje da idemo. Imam majstore po ceo dan u kući i trudim se da radim razne stvari kako bih skrenula misli. Malo pre pričam sa drugaricom preko spikerfona i brišem po kući u isto vreme. Dok smo razgovarale ja joj kažem: "Hvala Bogu da imam ovu obavezu, hoću da umrem od muke zato što moram da radim, a ujedno mi dođe spas i bežanje, kao kod svih ljudi!" Šta da radiš, to je život i to mora tako. Opet kažem, kada izgubite nekog svog najrođenijeg naravno da je bol uvek prisutna, ali šta da radimo - rekla je Zlata.

Pevačica nije želela da otkriva od čega je njen brat bolovao.

- Ne želim da pričam o tim stvarima, to je moj brat i ne želim da pričam o tome jer nema potrebe. Otišao je na neko bolje mesto, nadam se je to istina što ljudi kažu. Tako da, jednostavno eto nemam šta da kažem povodom toga, a i šta bih rekla - izjavila je pevačica za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Zlati Petrović porodica priredila iznenađenje: Pevačica zaplakala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA