Vreme čitanja: oko 1 min.

Popularnom mladom reperu prvo nudili ulogu Džeja u filmu "Nedelja": "Nemoj da me zezeš, ja beo ko sir"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je sa menadžerom otišao na pregovore, a kada je čuo da mu nude glavnu ulogu, šokirao se

  • 2
Džej Ramadanovski Foto-kolaž: A. Nalbantjan, Pixabay

Film o pokojnoj legendi, Džeju Ramadanovskom, izazvao je veliku pažnju javnosti, ali i Husa koji je odigrao glavnu ulogu u filmu, koja je prvo ponuđena mladom reperu.

Naime, popularni reper Relja Despotović Seksi ispričao je u jednom podkastu da je prvo njemu ponuđena uloga Džeja, ali da je on odbio.

Kako je otkrio, on je sa menadžerom otišao na pregovore, a kada je čuo da mu nude glavnu ulogu, šokirao se.

- Za taj film sam ja pozvan da glumim Džeja. Zvali su me i rekli su, imamo za tebe, hoćemo da se pojaviš u filmu o Džejevom odrastanju. Ništa oni meni nisu sada specifično rekli, samo da hoće da budem u filmu - rekao je.

On je zatim dodao, da je na kraju ipak izabrao ulogu Zdravka, Džejevog drugara:

- Otišao sam sa menadžerom našim, Dačom, i kažu: "Hoćemo da ti glumiš Džeja". Nas trojica se gedamo ovako i krećemo da se smejemo. Džej je bio nizak, ja previsok sam za Džeja, ja beo kao sir, znaš... I daju mi da vidim Džeja i da vidim Zdravka, njegovog drugara.

Inače, Seksi u filmu "Nedelja" glumi klinca iz popravnog doma koji pravi neprilike Iso Leri Džambi kad je bio klinac, a sama scena iz filma je omaž čuvenoj seriji Sivi Dom.

Despotoviću ovo nije prva uloga. Prošle godine je zaigrao zajedno sa svojim kolegom iz grupe Crni Cerak, Bibom u filmu „Indigo kristal“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA