Vreme čitanja: oko 1 min.

"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest!" Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Posle toga se sve okrenulo...", objasnila je ona

  • 1
Zejna Foto: TV Pink

Pevačica Zejna Murkić, koja se ove godine takmičila na "PZE", gostovala je u emisiji ''Magazin In'', kada je ispričala anegdotu koja je nasmejala mnoge.

Zejna je priznala na šta je sve spremna kako bi zadržala mukarca pored sebe, pa je otkrila da je jednom "pala u nesvest" prilikom raskida. Tačnije, sve to je iscenirala.

- Žena će mnogo toga da uradi kako bi pokazala i dokazala muškacu da je ona ta, ona prava! Ja sam jednom odglumila da padam u nasvest! Trebalo je da raskinemo, bili smo na ulici i ja sam u tom trenutku odlučila da "padnem u nesvest". Bila sam baš mlada, imala sam osamnaest godina i mogu da kažem da je upalilo u tom trenutku - ispričala je kroz smeh pevačica i dodala:

- Posle toga se sve okrenulo, ja sam završila taj odnos. Ja sam neko ko je jako drag, radim sve po kući, dobra sam,razgovaram... Divna sam, ali se i plaše. Plaše se nekako muškarci mene - istakla je Zejna u pomenutoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: "Ne potresaju me negativni komentari": Zejna pravo sa infuzije došla u finale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA