≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muž Anđelke Prpić izleteo na binu i sočno je poljubio, a njen izraz lica je predivan

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica uživa u braku sa nekadašnjim prijateljem bivšeg muža

  • 6

Glumica Anđelka Prpić (39) uživa u braku sa Markom Žugićem koji joj je bio podrška prošle noći, tokom premijere njene nove monodrame, komedije "Šta me opet snađe".

Nakon maestralne glume i izvođenja monodrame, Marko je sa buketom cveća izašao na binu, sočno je poljubio suprugu, a njen izraz lica je predivan.

Podsetimo, Anđelka sada nosi Markovo prezime. Venčali su se 8. septembra 2023. godine, a intimna ceremonija organizovana je u najvećoj tajnosti, što je bila izričita želja mladenaca, kako bi sve prošlo daleko od očiju javnosti i medija.

Svega nekoliko poznatih ličnosti bilo je na venčanju i ručku, među kojima su voditeljka Marija Kilibarda, glumica Anja Mandić, kao i voditelj Slavko Beleslin.

Podsetimo, kako je Telegraf.rs ekskluzivno pisao, Anđelka se porodila 20. maja. Naslednici je dala ime Čarna, po svojoj ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila.

Da je Anđelka trudna sa Markom saznalo se kada smo 23. decembra 2022. objavili ekskluzivno saznanje. Lepa glumica tada je postala glavna tema medija, pošto je njen novi izabranik nekada bio najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Daria Prpića sa kojim ima sina Jakšu.

(Telegraf.rs)

Video: Moćna poruka Anđelke Pripić dok se snima bez šminke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA