≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloboda Mićalović javno reagovala na fotografiju Sergeja Trifunovića s 23 godine mlađom verenicom

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica podržava ljubav

  • 22
Predstavljanje knjige Zdravka Šotre Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sergej Trifunović oduševio je javnost zajedničkim fotografijama sa devojkom Isidorom Mijanović, koja mu je od pre nekoliko dana i verenica, pošto ju je zaprosio na njen rođendan.

Glumac je vidno srećan u ljubavi, a njegovu i Isidorinu nežnu fotografiju na kojoj se grle komentarisala je i Sloboda Mićalović.

Ona očigledno veoma podržava ljubav kolege sa 23 godine mlađom lepoticom, inače bivšom devojkom Nina Čelebića koji se pre nje dugo zabavljao sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Na Sergejev komentar u opisu fotografije: "Što i vama svima želim", Sloboda je ostavila stiker crvenog srca, a on joj je istim i uzvratio.

Od poznatih, zajedničku fotografiju Isidore i Sergeja pozitivno su komentarisali Milica Todorović, Jelena Gavrilović, Tamara Todevska, Tarik Filipović, Nenad Okanović...

Inače, Isidora ima 28 godina, a Sergej 51.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    25. mart 2024 | 10:44

    Ako su oni fino funkcionišu, i pored te razlike, neka im je sa srećom. Ono što mi je interesantno je kako ljudi selektivno reaguju. Recimo, ove javne ličnosti su očigledno dobre sa Sergejem, pa onda šalju srca i slično. Da je u pitanju neko ko im se ne sviđa, verovatno bi ga nazvale pedofilom. Ako neko ko im se ne svidja podigne ton na neku ženu onda je on nasilnik, a kada Mirjana Karanović gurne babu i baba polomi ruku onda je to OK. Nađu se sa njom da daju podršku Gagijevoj kćerci. Kada Lečića neopravdano optuže onda neće da igraju sa njim u pozorištu, a nemaju problema da igraju zajedno sa Goranom Jeftićem koji je osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnim licem. Dobar broj tih javnih ličnosti je jednostavno licemeran.

  • Lola

    25. mart 2024 | 10:26

    Vole se kao Haris i Melina. Dirljivo!

  • ss

    25. mart 2024 | 09:54

    Vau reagovala javno vau

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA