Vreme čitanja: oko 4 min.

Tanja Savić je 11 godina mlađeg pilota upoznala u privatnom avionu: Otkrila da li se uskoro udaje za Mukija

A. Š.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Pevačica je krila vezu sa pilotom, te sada otkrila da je to bilo vrlo teško

  • 1
Poznati aerodrom dolazak Foto: Kobra

Pevačica Tanja Savić ne krije sreću sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a sada je otkrila da su jedno vreme krili vezu.

- Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život - rekla je pevačica, te istakla da joj je sreća njenih sinova na prvom mestu.

- Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija. Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređujem neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu - rekla je pevačica i otkrila čime ju je osvojio i kako je upoznala sadašnjeg partnera Mukija.

- Pilot je i 11 godina je mlađi. Svaka čast za to što je uspeo ovako neku ženu da osvoji koja je prošla sve što je prošla. Ja ne mogu da padam na ne znam kakve priče i lepotu, moć i novac me ne zanima. Ono na šta ja padam su samo emocije i to neko šesto čulo koje nas vodi, mi ga svi imamo i treba da koristimo. Mene je samo zanimalo kako on razmišlja i da ne koristi alkohol ili neke nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, on je vozio mene i moju ekipu. Sačekao nas je na jednom delu za privatne letove. Ja sam se bojala kako ću da izdržim sve to. Sedela sam pozadi, moj menadžer je sedeo isto pozadi. To je mali avion za privatne letove, tako da sam mogla da ga lepo vidim, svi smo bili tu. Leteli smo za Čikago. Posle je tek krenulo neko dopisivanje - prisetila se Tanja, a potom se osvrnula i na razliku u godinama.

- To što je mlađi znači da je slađi. Prepoznala sam u njemu neku ozbiljnost, nije klinac. Ne smetaju mi godine nikako. Nekad se osećam kao da sam ja mlađa od njega, ja mnogo toga učim od njega. Ja nisam dobila prsten, to nije ovaj prsten, ja se nadam da ću posle emisije. Nisam verena, to nije istina. To smo se mi šalili. Ovaj prsten je meni drag, ali nije verenički. Nisam luda da se tako brzo udam, možda nekad i bude. Ja bih volela još dece da imam. Samo da smo mi živi i zdravi i da sve bude kako treba i daće Bog sve što treba da nam da. Meni je najvažnije da su moja deca srećna. Njemu ne smeta moja popularnost, vidi da ja volim svoj posao i hvala Bogu da mogu sve to da osetim da me neko iskreno i od srca podržava i voli - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera, vikend specijal".

Podsetimo, Tanja je proslavila 39. rođendan 20. marta, a 11 godina mlađi dečko Muhamed joj je pripremio specijalno iznenađenje.

Naime, posle divnog poklona koji je dočekao to jutro od sinova, Tanju je iznenadio i dečko.

On je za svoju voljenu Tanju organizovao spektakularni vatromet ispred zgrade u kojoj živi u Smederevu.

Sve ovo organizovao je uz pomoć njenog brata i sestre, što je Tanju, verujemo raspametilo.

- Srećan rođendan Tanja - vikao je.

Ona je nedavno i komentarisala svoju ljubav sa 11 godina mlađem pilotom, koji joj je posle brojnih problema "ukrao srce".

- On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije - rekla je Tanja, pa progovorila o udaji:

- Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole - izjavila je Tanja za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: Kako "grmi" Nina Bardić: Potpuno promenila imidž!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA