≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

"On je mator, takva riba je nezadovoljna" Jovana Jeremić brutalno o razvodu Meline i Harisa, spomenula prevaru

I. C.

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Jedini problem je ako je ona njega varala dok su bili u braku, to onda nije moralno - istakla je voditeljka

  • 22
Jovana Jeremić, Haris i Melina Džinović Printskrin: Yotube/Novo Jutro, Foto: Marko Jovanović, Kobra

Jovana Jeremić otvoreno je prokomentarisala razvod Meline i Harisa Džinovića, rekavši da je iznenađena što do istog ranije nije došlo.

- Nije me iznenadio njihov razvod. Melina je mnogo mlađa od Harisa i fenomenalno izgleda. Haris je mator čovek, bilo je logično da će doći do tog razvoda. Takva riba neće ostati sa njim do kraja života, on je ušao u ozbiljne godine i faktički može otac da joj bude, a ne partner. Samim tim žena je nezadovoljna i potpuno je opravdano da se razvede - rekla je Jovana.

Na priče da je Melina navodno bila neverna Harisu, jer dugo kruže priče da je već godinu i po dana u vezi sa poznatim beogradskim frajerom, Jovana kaže:

- Mislim da je zakasnila sa razvodom, trebalo je ranije ta da preseče, a ne da dolazi u situaciju da je nazivaju preljubnicom. Ja potpuno razumem razlog njenog odlaska i Haris to treba da shvati i da ostanu prijatelji. Jedini problem je ako je ona njega varala dok su bili u braku, to onda nije moralno.

Kaže, zdrav razvod su na estradi imale ona i Ana Sević.

- Jedino Ana Sević i ja smo imale najzdravije razvode i zato smo ostale u fenomenalnim odnosima sa svojim bivšim muževima. Na vreme smo shvatile da treba da stavim otačku na brak koji ne vodi nigde - zaključila je Jovana za Star.

Podsetimo, Jovana je tokom jučerašnjeg dana objavila fotografiju sa majkom svog izabranika Dragana Stankovića, uputivši joj niz lepih reči.

Haris o Melini: "Gospođica je delimično poznata"

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod, prema tome šta tu sada ima špekulacija bezveznih - rekao je Haris pre nastupa u jednoj beogradskoj kafani 21. marta, pa se osvrnuo na svoju izjavu: "Da prevareni muž poslednji sazna".

To je stara izreka, da "prevareni muž uvek zadnji sazna", ali šta ja znam, nije to neko izmislio bezveze. Desilo se nekom mužu nekada da je zadnji saznao, pa je možda od njega to i krenulo, ali to postoji u narodu vekovima - rekao je Haris.

Pevač je otkrio kako njihova deca, Đina i Kan, podnose situaciju koja se trenutno dešava između njihovih roditelja, pa spomenuo i bivšu suprugu.

- To treba njih da pitate. Nemojte me ništa o razvodu, to pitajte Melinu, ona je mene ostavila, nisam ja nju, prema tome ona zna sve - istakao je pevač, pa otkrio da kako se oseća, te da li je spreman za novu ljubav.

- Nije mi teško nimalo i nisam spreman za novu ljubav. Principijalno ne - izričit je bio Džinović.

Pevač je sada otkrio da li je u pesmi i nastupima pronalazio izlaz, te na taj način skretao misli na lepše stvari.

- Nije to period koji je lak, mislim kada se rastura sve, ali nema veze. Muzika, moji nastupi i koncerti naravno da su jedna velika potpora, dobra zaštita da tako kažem, jedna velika inspiracija. Ako te ljudi vole, pozivaju, raduju se tvojim pesmama, pa šta hoćeš više - rekao je Haris, pa istakao da se nije čuo s Melinom otkako je krenulo sve oko razvoda, kao i da nije upućen da vraća devojačko prezime.

- Ne čujem ništa i ništa me ne zanima. Priznaću još jednu staru izreku: "Što vas ne ubije, to vas ojača". Prema tome, iz jedne sam bitke izašao živ i zdrav, nisam izgubio u toj bici, tako da sam izašao jači. To mi je motivacija za sve, motivacija za život - rekao je Haris, te priznao da li je teško jer je to privatnost.

- To jeste, trebalo bi da bude privatnost, ali obzirom da sam ja poznat čovek i gospođica delimično, prema tome... - rekao je Haris Džinović za okupljene medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mixer

    25. mart 2024 | 10:58

    A njegov novcanik joj je bio 'mlad' svih ovih godina?! Ma jad i beda ste i ti i ona!

  • moki

    25. mart 2024 | 10:32

    Molim te nemoj da mislis!!!!Kad god ti mislis nas normalne boli glava😂😂😂!!!!

  • Гаргамел

    25. mart 2024 | 10:51

    Подједнако су старили и он и она а ако не разумеш шта то значи ... отац ( по годинама ) јој је могао бити и кад су се упознали - нису били вршњаци !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA