≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovana Jeremić "udarila" na Jovanu Joksimović: "Uništila bih joj ugled kada bih iznela u javnost šta znam"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Šta su sve kolege iz ekipe meni ispričale, to je stvarno nešto što kada bih iznela u javnost potpuno bih joj uništila ugled", istakla je voditeljka

  • 20
Jovana Jeremić, Jovana Joksimović Printskrin: RTV Pink, K1

Jovana Jeremić žestoko je prozvala i potkačila poznatu koleginicu Jovanu Joksimović i to žestokim rečima i vrlo direktno.

Iako Jovana Joksimović godinama važi za jednu od najboljih voditeljki na domaćoj sceni, Jeremićeva ima svoj stav.

- Rezultati govore da je Jovana Joksimović prošlost, tačnije, ona je pluskvamperfekat u srpskom novinarstvu. To vreme nadobudnih i osionih voditelja bez integriteta i bez temelja je prošlo. Sada će oni da se pitaju "Kako ja nemam legitimitet, kako nemam kvalitet? Pa nemaš." Prvo, legitimitet u ovom poslu može da ima neko ko završi ozbiljan fakultet, a Jovana nema završen ozbiljan fakultet. Bez ljutnje, neka dostavi svoju diplomu, ja ću moju, pa da procenimo - objasnila je Jovana, pa optužila koleginicu da je, kako onda tvrdi, bahata.

Dotakle se i rejtinga, pa izjavila da "Jovana Joksimović više nije ni u trci za šer".

- Po rejtinzima, Jovana je davno izgubila te rejtinge, nije čak više ni u trci. Ta bahatost i osilnost, ponižavanje kolega koji rade na televiziji sa njom. Šta su sve kolege iz ekipe meni ispričale, to je stvarno nešto što kada bih iznela u javnost potpuno bih joj uništila ugled, a time ne želim da se bavim. Ne volim ljude koji ponižavaju druge da bi sebe uzdigli, to su kompleksi. Narod želi normalne ljude i istinske zvezde koje služe narodu, a ne da komanduju narodu. To vreme lažnog elitizma kojem Jovana Joksimović pripada sa još nekim kolegama je davno prošlo vreme - rekla je Jeremićeva za "Star".

Inače, ovo nije prvi put da je Jovana bila direktna po pitanju komentarisanja voditeljke s kojom su se svi upoređivali. Tako je jednom prilikom, na svom rođendanu potkačila Jovanu zbog fakulteta.

- Dobro, Jovana mi više nije u konkurenciji jer ona više nije na nacionalnoj televiziji - rekla je voditeljka svojevremeno, a na pitanje u čemu je razlika između njih dve, ona je tada navela:

- Ogromna je razlika, pre svega u školi, u obrazovanju, a onda i u pristupu stvarima. Ali jedna je i sličnost, obe smo veoma predane svom poslu - istakla je Jovana koja je dodala da ona ima završen fakultet:

- Ja imam završen Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu sa prosekom 9,6 master pravnik, a pitajte Jovanu šta je ona završila - izjavila je Jeremićka pre nekoliko godina.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić opet igra u studiju i provocira fanove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA