Vreme čitanja: oko 3 min.

"Šta si čačkala ta usta? Ne da je ružno, nego je ružno na kilometar" Žika usred emisije napao ćerku takmičarke

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žika je izneo svoj sud o korekciji usana

  • 1
Promocija Mirza Selimović, Žika Jakšić Foto: Mileta Mirčetić

U subotu u muzičkoj emisiji "Nikad nije kasno", ukrstile su glasove takmičarke Ivana Stojović i Gordana Antolović koje su pokupile simpatije publike kada su prvi put stale na veliku scenu.

Ivana je stala pred žiri i izvela numeru "Pivljanka" i izazvala najlepše emocije gledalaca.

- Meni je sjajno, ovo je jako emotivna pesma. Čuo sam da je ljudi pevaju u veselim okolnostima, a ona je dirljiva i to je bilo dobro u tvom izvođenju - poručio je Mima Karadžić, kada je takmičraka otkrila da je otac uspavljivao uz tu pesmu kada je bila mala.

- Divni ste, imate milo lice, sviđa mi se kako izgledate na sceni, odišete kulturom i tako i pevate, što je po meni jako važno. Izabrali ste emotivnu pesmu koja vam je legla, uživala sam. Zapali ste mi za oko kako sve donosite na sceni - oduševljeno je prokomentarisala Slađa Alegro.

- Najbolje izvođenje do sada. Sjajno Ivana, skokovito napreduješ na ovoj sceni, pravi izbor pesme - dodao je Mare.

Pre nego što je Gordana stala na scenu i zapevala, Žika je iskritikovao njenu ćerku Leonardu.

- Iskritikovao sam te. Imaš devetnaest godina. Šta si čačkala ta usta? Ja to kada vidim mene mozak zaboli. To što vi mislite da se ne vidi što pumpate ta usta, ne da se vidi, nego se vidi na kilometar. To što mislite da je lepo, ne da je ružno nego je ružno na kilometar. Ovo gleda narod i mi moramo odavde da šaljemo poruke. Ti sigurno nisi mogla da se izboriš sa njom, ne kažem ni da bih ja bolje uspeo, ali je mnogo bitno da znamo da to ne valja i da treba da se borimo protiv toga. Vidi kako si lepa devojka, prelepa si, nemoj da te vidim više, ne treba ti to - rekao je Žika sa kojim se složila Gordana, pa nastavio:

- Ja gledam ove devojke ovde, pogotovo po velikim gradovima, sad su počele i po malim gradovima, to "trpaju" hijalurone u usne, čuda. U redu botoks, do sada nisam, ali možda ću i ja kada napunim 70 godina da se bocnem negde malo, ali viđao sam i muškarce da se bodu. Gde su to videli da je lepo, ja ne znam. Ajde malo da se popravi (grudi), to je u redu, ali sad je nova moda, sad skidaju. Vodite računa, nemoj da preterujete, ništa u životu ne valja kad se pretera - istakao je Jakšić.

Nakon što je otkrila kako su sjajne reakcije okoline na njeno pojavljivanje u emisiji, Gordana je izvela pesmu "Uske pantalone".

- Super Gordana, energično u tvom stilu - rekao je Mare.

- Divno je bilo, oraspoložiliste nas na neki drugi način, odličan izbor za vas - dodala je Slađa.

- I stas i glas i pojava i igra, sve ukupno je bilo kako treba i dolikuje. Mogla je i ćerka sa vama da bude na sceni iste ste - istakao je Mima Karadžić.

Ivana se direktno plasirala dalje sa tri glasa prednosti koje je dobila od Mime, Slađe i orkestra.

Potom se Žika obratio se Gordaninoj ćerki Leonardi koju je prethodno iskritikovao.

- Imam osećaj da sam bio pregrub prema Leonardi. To zaista mislim što sam rekao, ali sam za najansu bio grub pa ću da te častim. Ajde lutko na binu, častim te nastupom na velikoj sceni pošto se baviš pevanjem, evo odaberi pesmu, tvoja je scena - oduševio je Jakšić, a kako je ona otpevala "Gore od ljubavi".

(Telegraf.rs)

Video: Podgorica u transu! Dragana Mirković priredila spektakl: Posle 30 godina vratila masu u "Moraču"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA