≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goca Tržan progovorila o Rašinoj teškoj borbi za zdravlje: "Godinama je bio na ozbiljnim lekovima"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je pronašao kliniku na kojoj je Radomir otpočeo lečenje

  • 1
Goca Tržan i Radomir Raša Novaković Foto: ATA Images

Goca Tržan otkrila je veliki zdravstveni problem s kojim se susreo njen suprug Raša Novaković, zbog čega je godinama na jakim lekovima.

Kako je otkrila, 14 godina mlađem izabraniku Raši narušeno je ozbiljno zdravstveno stanje, zbog čega pune tri godine nije mogao da svira.

- Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove - otkrila je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

Par je pronašao kliniku na kojoj je Radomir otpočeo lečenje, i kako Goca kaže, ubrzo je sve ponovo bilo kako treba.

- Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio - rekla je Goca prisetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Sada je ova borba iza njih i par nastavlja da niže nove pobede, a Raša je posebno zahvalan što kraj sebe ima ženu, koja ga u svemu podržava i prati.

Inače, Rašina i Gocina ljubavna priča počela je kada je on došao u njen bend kao novi bubnjar.

- Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac - pričala je svojevremeno Goca i dodala:

- Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA