Vreme čitanja: oko 2 min.

Otišao korak dalje! Desingerica pljuvao i polivao ljude, a potez devojke iz publike je još šokantniji!

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimak se širi društvenim mrežama

  • 7
Desingerica Foto: Telegraf

Reper Dragomir Despić Desingerica postao je poznat po svojim nastupima na kojima "krsti" ljude patikom po glavi, što je samo jedna od stvari kojima šokira javnost.

Njegov performans, kako on kaže "krštenja", je najprepoznatljivi potez na nastupima, a Desingerica je sada otišao u drugu krajnost.

On je na jednom od nastupa publiku u prvim redovima polivao pivom, a jedna od devojaka koja se našla ispred bine je otvorila usta i pila piće koje joj je reper sipao.

Ipak, tu nije kraj. Desingerica je napunio usta pivom i pljuvao po bini i fanovima, na šta je publika potpuno odlepila.

Snimak je počeo da se širi društvenim mrežama i dok su ga neki kritikovali, određeni broj fanova je bio oduševljen.

Podsetimo, sem što je poznat po "šivenju" i "krštenju", Desingerica često izgovara reči poput "liče" i "bajo", a nedavno je njegova koleginica Edita Aradinović otkrila da je oduvek bio takav, pa se prisetila jedne anegdote koju je doživela sa njim.

Pevačica je ispričala kako joj je pre oko 10 godina došao u posetu dok je ležala u bolnici.

- Znam ga... Mislim, znam za njega, nikad se nismo družili. U nekom periodu života imala sam rupturu ciste i ležala sam u bolnici kad sam bila klinka, 19 godina, tako nešto i, on je došao sa mojom drugaricom da me poseti, tada su se družili. Deset dana sam ležala i on je došao da mi iščupa obrve - ispričala je Edita, pa dodala:

- Isto je bio lud, pričao "bajo", sve isto. I, pogrešno mi je iščupao obrve pa sam plakala. "Vidi šta si mi uradio, vidi na šta ličim", a on: "Bajo, baš su ti obrve gas".

Prisetila se i njihovog novijeg susreta.

- Letos, bila sam na koncertu, došla sam u bekstejdž i što je najjače, setio me se. Izašao je na binu i ja sam videla kako on ne pije! Ne pije alkohol, ja sam mislila da su to droga, alkohol. Međutim, on je bio sa ženom, pio je vodu i bio potpuno normalan i sve je bilo okej dok nije izašao na scenu, a ja to obožavam jer i ja to imam, tu transformaciju. Oduševila sam se i rekla sam "svaka čast" - zaključila je ona u emisiji "Bunker".

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica progovorio o duetu sa Miljanom Kulić, a evo šta kaže o Maji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    25. mart 2024 | 19:27

    Hahaaaa vole ljudi da se mokri po njima, nasa omladina buducnost srbije, buduce majke supruge, uspesne biznis zene, leleeee bolestina na sve stranr

  • Aca

    25. mart 2024 | 19:33

    Bolessssssss

  • Ee

    25. mart 2024 | 22:18

    BLAGO NAMA!!! SUNCETI ŽARKO DALI JE OVO MOGUĆE?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA