Vreme čitanja: oko 1 min.

Tara se obratila svekrvi nakon što joj Danilo zabranio da uđe u stan: Uputila joj emotivne reči

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tara je ostala u odličnim odnosima sa Danilovom majkom

  • 1
Tara Simov Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što se požalila da ju je Danilo Raičević, dečko s kojim je dobila sina zabranio da se vrati u stan i vidi dete, Tara Simov se oglasila i obratila njegovoj majci, odnosno svekrvi Mariji.

Tara je objavila prepiske sa Danilom, i požalila se da joj ne dozvoljava da uđe u stan u kojem su nekada živeli zajedno.

Danas se obratila i svojoj svekrvi, koju ističe obožava i zove je "druga mama".

- Mojoj drugoj mami, najboljoj ženi koju sam upoznala za ceo život, mojoj podršci i vetru u leđa, ženi koja se smeje i plače sa mnom želim najsrećniji rođendan na svetu - napisala je Tara uz emotikon srca.

Podsetimo, Tara je raskinula vezu sa Danilom Raičevićem, sa kojim ima dete. Njihov odnos je neko vreme na klimavim nogama, a Tara je sada otkrila da je Danilova želja bila da prekinu romansu.

- Shodno tome da sam javna ličnost i negde osećam potrebu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli na njegovu želju i dogovorili smo se da je tako bolje i za nas i za naše zdravlje. Molim vas za razumevanje vezano za ovu situaciju i da ako možete ne vršite pritisak na nas. Hvala - napisala je bivša zadrugarka na svom Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 47+

    25. mart 2024 | 17:24

    Јел и мама срећно разведена...рекло би се...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA