Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesec dana je nije bilo u "Zvezdama Granda": Evo šta se dešava sa Anom Bekutom, drastično je smršala

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takmičari objavili snimak sa probe, na kom vidimo pevačicu prvi put nakon kraćeg odsustva

  • 0
Zvezde Granda Foto: Marko Jovanović

Pevačica Ana Bekuta se već mesec dana nije pojavila na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" iz opravdanih razloga.

Čelnici Grand produkcije ukratko su naveli da pevačica neće prisustvovati snimanjima, ali nisu želeli da kažu tačan razlog.

Bekutu je na kratko zamenio njen kolega, Dragan Kojić Keba, i to pet snimajućih emisija, te su mnogi istakli da se odlično snašao u datoj ulozi člana žirija.

- Kandidati su super. Uspeo sam, nadam se da upijaju ono što im pričam stalno, a to je da kanališu energiju i da rasporede svoju psiho-fizičku snagu - rekao je pevač i dodao:

- Treba do poslednje sekunde igrati utakmicu, odnosno, pevati. Rekao sam im da sam i ja prošao sve ono što oni sada prolaze, u mnogo manjem obimu. Dok sam živeo u Loznici takmičio sam se u okolnim gradovima i selima, pet godinama sam pobeđivao - rekao je Keba za Grand.

Međutim, Anini takmičari su putem društvenih mreža otkrili da se ona vraća u žiriranje, jer su juče. 24. marta, objavljivali snimke i fotografije sa mentorske probe koju je vodila Ana Bekuta.

To je dalo naznake da se vraća poslovnim obavezama, a kako pevačica izgleda sada, pogledajte u galeriji ispod. Svi su primetili da je drastično smršala.

(Telegraf.rs)

Video: "Predlog svih je bio da...": Keba nakon što je zamenio Bekutu u Zvezdama Granda otkrio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA