Vreme čitanja: oko 2 min.

Sale Tropiko prvi put o novoj devojci: "Emotivno sam ispunjen! Posle kiše mora da grane sunce"

J. G.
N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač se osvrnuo i na temu razvoda od pevačice Jovane Pajić

  • 0

Pevač Aleksandar Cvetković, poznat kao Sale Tropiko, razveo se od pevačice Jovane Pajić, pa sada uživa u novoj ljubavi.

Na večerašnjoj promociji svog novog albuma, nije želeo preterano da govori o emotivnom životu i novoj partnerki, ali je otkrio da je ispunjen i srećan.

- Jako sam dobro. Emotivno sam ispunjen, super živim, jedan lep i miran život i uživam u svakom danu. Kako duhovno, tako i ljubavno. Moju prethodnu vezu ste imali na kašičici, pa sada ne bih puno pričao. Između ostalog i zbog moje dece, da ih zaštitim od toga - rekao je pevač.

Kako je nakon dužeg perioda snimio nove pesme, ispričao nam je kako je njegova bivša supruga reagovala na njih i da li su joj se dopale, s obzirom da se bave istim poslom.

- Jovana je čula sve pesme koje smo uradili i kaže da su joj super. Malopre smo se baš kuckali i sve je dobro. Ona to sve dobro komentariše, jer smo mi sve dobro odradili - izjavio je Sale kroz smeh, pa se na kratko dotakao i teme razvoda.

- Nikada se nisam obazirao na naslove jer znam šta mi je u srcu i šta mi je u kući. To su teške stvari, ali posle kiše mora da grane sunce, a sada nam je svima granulo. Taj period težine je iza nas, tako da smo sada svi srećni i zadovoljni ljudi sa velikom decom i ponosno Jovana i ja ističemo naše super prijateljstvo. Trudimo se da budemo dobri roditelji jer imamo tinejdžerku kod kuće, koju sve zanima - rekao je Sale.

Sa ćerkama je u sjajnom odnosu, a evo kako Helena i Đina komentarišu njegovu muziku.

- Helena me je pitala što me nisi zvao na promociju danas. Juče su došle sa nekog putovanja... Rekao sam im da je ovo promocija samo za medije, a kad bude promocija za sve, doći ćemo zajedno, porodično, da se okupimo. One uglavnom to sve slušaju kod kuće, pošto mi je tu i studio. Helena uglavnom ima dobre komentare, a Đini je to sve "bljak" jer je još mala - priznao je pevač kroz smeh, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Sale Tropiko progovorio o bivšoj ženi i njenom odnosu sa Marijom Šerifović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA