≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aco Pejović progovorio o razvodu Meline i Harisa: "Žao mi je, Bogu se molim da se to..."

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač o kolegi i njegovoj bivšoj ženi ima najlepše mišljenje

  • 1
Aco Pejović, Kopaonik ski opening Foto: Nikola Tomić

Aco Pejović upitan je o razvodu Meline i Harisa Džinovića, a iako po priznanju pevača oni nisu zajedno već godinu i po dana, Pejović u izjavama ističe da se u tu priču ne meša.

- Nisam se čuo sa njim i ne bih ulazio u tu priču, ja jako volim i njega i Melinu. Niti je moje... Najbolje njih dvoje znaju šta je između njih dvoje. Žao mi je... Uvek sam tužan kad čujem da moji dragi prijatelji imaju takve situacije i da doživljavaju takve stvari, ali mislim da će to da se... Bogu se molim da se to sredi. Oni imaju divnu porodicu, njih dvoje su divni ljudi, a ja niti sam čačkao niti sam ulazio u to. Vidim da se po novinama štošta razmeće. Okrenem Harisa ali nevezano za to, ako bude osetio potrebu da priča - pričaće. Ako ne, kako on... - rekao je.

- Dajem punu podršku i njoj i njemu, u smislu da će to možda da bude trenutak koji će da prođe  - zaključio je Pejović za TV E Montenegro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    26. mart 2024 | 11:47

    Niko ne sumnja da su dobre osobe oboje, ali to ne znaci da moraju ostati u braku zar ne?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA