≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pitali smo komšije Nade Topčagić u Banovcima šta misle o njoj i ostali u čudu: "Treba da kažem da je okej?!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekipa portala Telegraf.rs uputila se u Banovce, gde naša pevačica odlazi sa svojim suprugom, kad god ima viška vremena

  • 0
Nada Topčagić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nada Topčagić 23. marta, hitno je hospitalizovana u Urgentni centar, zbog jakog bola u stomaku. Ona je u bonici provela više od 24 sata, a kako je njen suprug, Zlatko Đorđević, za naš portal otkrio, i dalje čekaju rezultate.

Zlatko nam je rekao da je Nada u kući gde odmara, a sem što smo kratko popričali sa njim, pitali smo i komšiluk kakva je pevačica kao komšinica.

Gospodin Marko kaže da Nadu poznaje lično i ima prilično lepo mišljenje o njoj. On nije rođen tamo, ali u ovom mestu živi toliko dugo da odmalena poznaje Nadinog sina.

- Nadu poznajem lično. Devojka mog drugara čistila joj je stan u Beogradu i ovde. Alapača jedna (smeh). "Seljačino iz Banovaca", tako mi govori, onda ja njoj isto tako, pa joj kažem šta su Banovci, ako sam ja seljačina? Zezali smo se uvek... pamtim još dok je sin bio mali kad ubaci ruku u gepek pa ga ona zeza, udari ga po ruci i tako... eto koliko dugo je znam. Luda je kao i ja, voli da popije... - otkriva Marko za naš portal koji ističe da nije ispratio poslednje događaje vezane za Nadu.

Neki tvrde da "ne znaju ni ko je Nada Topčagić".

- Nada Topčagić, ko je to?

"Pevačica", doviknuo mu je prijatelj iz kola.

- Aha, ona... Ja je iskreno nikad nisam video, niti sam je čuo kako peva uživo, ali znam da voli da popije - kaže za nas gospodin Sava.

Kako smo se približavali Nadinoj kući, naišli smo na komšiju, ali on nije bio naročito oduševljen pevačicom...

- Pa okej je Nada, nemam šta više da kažem. Ako treba da kažem da je okej, evo - okej je... - otkriva nam Ljubiša odmahujući rukom, te stavljajući nam do znanja da mu se baš i ne priča.

Ovaj čovek nije jedini koji nije bio voljan za priču o pevačici, a komentar jednog komšije nije pristojan ni za prenošenje.

(Telegraf.rs)

Video: Grmi hit Nade Topčagić u Dohi: Srbi prepevali "Jutro je" sa porukom za Šaćirija i Džaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA