Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Matić "uzeo" pola miliona za "Svatove"! S koleginicom napravio pravi lom

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit koji već danima pevaju mnogi i na društvenim mrežama, definitivno je duet Ivane Milojević i Dejana Matića "Svatovi" koji je za veoma kratko vreme dostigao ogroman broj pregleda

  • 0
Dejan Matić i Ivana Milojević Foto: Promo/ Marko Arsić

Za samo nekoliko dana "Svatove" je čulo preko pola miliona posetilaca Jutjuba, a mnogi su čak i zapevali ovu pesmu i objavili na svojim profilima na društvenim mrežama.

Međutim, Dejan nije iznenađen ovakvim uspehom pesme koju on čak nije ni trebalo da peva, već je slučajno "upao" u priču:

-Duet sa Ivanom se desio slučajno. Došao sam do studija da preslušam svoje pesme, neke koje sam planirao da snimim i čuo nju dok je pevala "Svatove". Mnogo mi se svidela pesma i predložio sam joj da zajedno snimimo. Ivana je pristala i tako je sve krenulo - kazao je Matić u dahu.

Dejan je odavno oženjen, te sada u svatove može samo kao kum ili stari svat, a on je jednom prilikom govorio o braku sa suprugom Jelenom s kojom ima sinove Zorana i Konstantina:

-Mislim da bi brak opstao i održao se najbitniji su ljubav i kompromis. Moja supruga zna šta radim, na početku je znala sa kim ima posla. Ona nije kafanski tip, a pre neki dan mi je rekla: "Kad sam se ja poželela da odem u kafanu, mogu da zamislim kako je tebi" - kazao je jednom prilikom popularni pevač.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA