≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle ove pesme, Slađanu Milošević su pljuvali na ulici i čupali: Jedan muškarac se zamalo ubio

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan njen obožavalac je, nakon što je održala koncert u Splitu, na njene oči pokušao da se ubije, što je pevačicu izuzetno potreslo

  • 0

Nakon što je 1978.  Slađana Milošević objavila pesmu „Seksi dama“, politički vrh Jugoslavije proglasio ju je simbolom prozapadnje „džins“ kulture. Tada je bilo zabranjeno emitovanje njene muzike u svim medijima. Bilo je onih koji su je uprkos tome voleli, a oni koji su o njoj slušali sve najgore, na ulici su je napadali, psovali i čupali.

Jedan njen obožavalac je, kako se tada pisalo, nakon što je održala koncert u Splitu, na njene oči pokušao da se ubije, što je Slađanu izuzetno potreslo.

„Taj incident bio je u blizini Splita. Posle nastupa, ekipa je kolima krenula nazad, ali sve vreme su ih pratila dva automobila, preticali su ih, usporavali, zastajkivali. A onda je jedan od ta dva auta namerno preleteo liticu i pao u provaliju!

Slađana je naterala vozača da zaustavi automobil i sama sišla u provaliju i izvukla čoveka iz olupine. Na svu sreću, taj čovek je preživeo, ali se ona posle svega povukla iz javnosti. Nije je bilo nekoliko godina na sceni“, rekao je izvor blizak Miloševićevoj svojevremeno za medije.

Tako je živela ceo svoj vek, Slađana, ekscentrična, driugačija i svoja. Njene hitove ćemo zauvek pevušiti kao što su - Amsterdam, Miki, Miki, Princeza...

(Telegraf.rs)

Video: Preminula Slađana Milošević: Pesmama je rušila mnoge tabue, a izgledom je pomerala granice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA