Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa Draganinog i Tonijevog venčanja postoji samo jedna fotografija: Njeni roditelji nisu bili prisutni

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na večnu ljubav zakleli su se 2000. godine

  • 2
Dragana Mirković Toni Bijelić Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić odlučili su da, nakon 24 godine okončaju brak, a sa njihovog venčanja ja u javnost isplivala samo jedna slika.

Kako je navela u svom saopštenju, zahtev za razvod je predala Dragana, a istakla je da ona i Toni već godinama nisu u odnosima u kakvim su nekada bili, te da poslednje tri godine vode različite živote i žive odvojeno.

Ova vest iznenadila je mnoge, budući da su njih dvoje važili za veoma skladan par, a Dragana je svojevremeno ispričala i da ju je Toni zaprosio iznenada, na semaforu, nakon samo nekoliko meseci veze.

Venčali su se 28. septembra 2000. godine, bez velike pompe, a pevačicini roditelji nisu mogli da dođu na venčanje, zbog situacije u zemlji.

Dragana Mirković, Toni Bijelić Printskrin: AmiG show

- Kada se saznalo, rekla sam: ‘Da, tako je’ i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu… I zbog toga smo imali malo gostiju - ispričala je Dragana Mirković svojevremeno.

Dragana i Toni su u braku dobili dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • $$$

    27. mart 2024 | 02:23

    То тако иде кад се удаш за балвана због пара.Прошла младост а ниси осетила да волиш ни да те неко воли.Он ће да ,купује,млађе лепше потенција у данашње време није проблем.Ти ћеш да патиш и бићеш не срећнија од осталих певаљки.Не желим да те повредим али видео сам доста таквих бракова.🎼🌹♥️

  • Dend

    27. mart 2024 | 09:35

    Svaki brak iz obostranog interesa, estrada je školski primer, dovodi do ovakvih medijskih promocija što je i cilj razvoda ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA