Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana i Toni nisu "čisti" vlasnici dvorca kod Beča: Ovo je prava istina o džinovskom objektu u kom su živeli

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U javnosti se često spominje Draganin i Tonijev dvorac

  • 3
Dragana Mirković Toni Bijelić Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/dragana_mirkovic

Veliku pažnju javnosti je izazvala vest da se razvode pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić, jedan od parova koji je važio za jedan od najskladnijih sa javne scene, posle 24 godine braka.

Kako je navela u svom saopštenju, zahtev za razvod je predala Dragana, a istakla je da ona i Toni već godinama nisu u odnosima u kakvim su nekada bili, te da poslednje tri godine vode različite živote i žive odvojeno. Toni se još uvek nije izjasnio, niti odgovorio na pozive naše redakcije.

Dragana je ostala sa decom ostala da živi u dvorcu u Beču, dok je Toni, navodno, napustio njihov dom.

U javnosti se često spominje Draganin i Tonijev dvorac, i iako svi misle da su oni vlasnici, istina je ipak malo drugačija.

Oni su velelepni dvorac uzeli u zakup na 100 godina pre 14 godina, pa su ga sredili po svom ukusu i potrebama.

- Za mene ovaj dvorac nema materijalnu vrednost, postoji nešto više. Sjajan je osećaj šetati se u prostorijama u kojima je išla Marija Terezija. S nestrpljenjem čekam sopstveni muzej, to za mene ima poseban značaj. U jednoj prostoriji biće oslikana cela moja karijera - rekla je svojevremeno Dragana za medije.

Svojevremeno se pričalo i o njihovom navodnom milionskom dugovanju za zamak.

Kako je Alo svojevremeno pisao, dug im je navodno bio 1.040.000 evra, pa u palatu Ebenfurt neko vreme nisu mogli da uđu.

Velelepni zamak Ebenfurt vredi čitavo bogatstvo, napravljen je davne 1160. godine i pod zaštitom je države Austrije. Prostire se na 12.000 metara kvadratnih, imanje je veličine hektar i po, a ima čak četiri tornja visine od po 35 metara.

Poznato je da ovo zdanje ima poseban kulturno-istorijski značaj. Jedna od najzanimljivijih činjenica zapravo jeste da je u zamku živela Marija Terezija, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu i molila se u kapeli koja se takođe nalazi u Draganinom domu.

Podsetimo, do ekipe Telegrafa je pre nekoliko meseci sa više strana došla informacija da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić. Pevačica je ovo zvanično saopštila večeras, 26. marta, saopštenjem za medije.

Kako smo čuli još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji naših sagovornika uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

- Oni žive u dva mesta... (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - priča naš izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Toni sa porodicom došao u Arenu: Sve oči uprete u prelepog sina Dragane Mirković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    27. mart 2024 | 12:30

    Cemu ovo bahacenje sem da se hvale dvorcem..unutrasnjost je glupa, neprilagodjena porodicnom zivotu. Zasto ne prostrana kuca? Jbg.ne zove se dvorac, nebitno sto lici na silos, mlin i sl.austrougarske gradjevine.

  • Gaga

    27. mart 2024 | 13:35

    A opanci?

  • Дејна

    27. mart 2024 | 16:35

    Марија Терезија је живела у 18 . веку а правити собу музеј о сопственој каријери у једном замку, па не знам, некако не иде!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA