≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Toni Bijelić novu devojku upoznao i sa Anom Nikolić! Ponosno je svima pokazivao, evo gde su se provodili

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Biznismen mesecima ne krije da ima novu romansu

  • 8
Dragana Mirković, Toni i Ana Nikolić Foto: ATA Images/M.M./Antonio Ahel, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Kako je Telegraf ekskluzivno objavio, Toni Bijelić već mesecima živi sa novom ženom koja je znatno mlađa od njega, a koju se nije trudio ni da krije od ljudi, bar dok se zvanično ne razvede od Dragane Mirković.

Kako saznajemo, on je novu izabranicu nedavno čak upoznao i sa Anom Nikolić, sa kojom su se videli u Hrvatskoj!

- Oni su bili u jednom mestu na primorju i to sa Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu žensku osobu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to, mislim na to druženje i susret, jer je Ana u dobrim odnosima sa njom i prethodno joj je bila i na koncertu u Areni, 16. februara - kaže naš izvor.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Anom i sa Tonijem, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nisu odgovorili na pozive.

Kako smo čuli još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji naših sagovornika uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

- Oni žive u dva mesta... (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - rekao je naš izvor.

Podsetimo, Dragana je sledećim saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka:

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    27. mart 2024 | 09:58

    Kada ti novokomponovani bogataši dođu u neke zrele godine nađu dosta mlađu devojku koja se toliko "zaljubi" u njega da on izgubi glavu. To ti je postalo gotovo pa pravilo. Retki su koji ostanu prizemni.

  • Vlado

    27. mart 2024 | 09:47

    Sigurno zato sto je lijep!!!

  • GP

    27. mart 2024 | 11:34

    Sta i koga je on upoznao ne znam, ali znam da je Dragana lepotica. Puna podrska za nasu Gagu. Njoj sigurno nece biti tesko da pronadje drugog ukoliko bude htela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA