Vreme čitanja: oko 2 min.

Teya Dora dobila "ukleti broj" za nastup na Evroviziji, fanovima već "pala roletna" na oči

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brojni fanovi širom sveta, kivni su zbog ove odluke, ali kako ističu "spremni su pakleno da glasaju za nju"

  • 4
Teya Dora Foto: Mileta Mirčetić, Shutterstock

"Evrovizija 2024" će se kao i svaka prethodna sastojati od dve polufinalne i jedne finalne večeri. Polufinala će se održati 7. i 9. maja, dok će se veliko finale održati 11. maja 2024. godine.

Nas će na ovom prestižnom takmičenju predstavljati mlada pevačica Teodora Pavlovska, Teya Dora, koja em što je napisala hitove mnogim našim velikim zvezdama, postala je i planetarno poznata, hitom "Džanum".

Teya će Srbiju predstaviti numerom "Ramonda", a ona je putem svog Instagrama objavila fotku, gde vidimo da će u prvoj polufinalnoj večeri, odnosno 7. maja nastupati pod rednim brojem 2.

- Volim ovo zapravo - napisala je Teya uz emotikon ljubičastog srca, koji aludira na cvet lila ramondu, o kojoj ona i peva.

Pozicija pod kojom će Teya Dora nastupati, poznata je kao "mesto smrti", jer svega 25% onih koji su nastupali do sada pod ovim brojem, prošli su dalje. Ozbiljna polemika nastala je putem mreža, zbog ovog "ukletog" broja, a ovo su samo neki od komentara:

"Zašto mrzite Srbiju?", "Srbija druga? U redu, spremni smo pakleno da glasamo za nju" Ovo je rat!", "Bolje vam je da Srbija uđe u finale", "To što je Srbija druga je tako nepotrebno".

Inače, na prvom mestu na kladionicama i dalje se nalazi hvratski predstavnik Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, koji će nastupiti pesmom "Rim tim tagi dim", dok je naša Teya ponovo "skočila", pa se sada nalazi na 18. mestu.

Bejbi Lazanja je nedavno otkrio da bi sa našom Teya Dorom snimio duet.

- Sviđa mi se, top mi je. Drago mi je da je ona pobedila, jedva čekam da se upoznamo. Već su počeli komentari kako mene upoređuju sa Karijom, a nju sa Lorin. Mislim da bi bilo najlogičnije da sa vašim evrovizijkim predstavnikom snimim duet,obzirom na to da smo oboje u istim vodama. Ja sam otvoren za saradnju - rekao je Bejbi za "K1".

(Telegraf.rs)

Video: Seve cestitala pobedu Bejbi Lazanji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Id

    27. mart 2024 | 09:49

    I srecni broj da je dobila ona nece proci ni u prvi krug! Pesmu sam slusala pola minuta i prekinula! Bas ce evropa da je slusa!

  • Šipak

    27. mart 2024 | 10:08

    Potonuće u muzičkom, duhovnom, materijalnom i političkom smislu. Tako izgledamo.

  • Sanja

    28. mart 2024 | 17:49

    E da nam je to najveći problem...nadam se da će za Evroviiju oprati šiške:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA