Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je vila koju je Toni Bijelić kupio pre 7 meseci: Pogled vredi milione

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nalazi se u Opatiji

  • 10
Dragana Mirković auto Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Balkanska zvezda Dragana Mirković u zvaničnom saopštenju za medije, priznala je da se razvodi od Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka.

Pevačica je u saopštenju istakla da skoro tri godine oni praktično vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - navela je između ostalog Dragana Mirković u saopštenju (celo možete pročitati ovde).

Inače, Bijelić je u drugoj polovini 2023. godine pazario ogromnu vilu u Opatiji, a kako je tada naveo reč je o "novoj biznis rezidenciji".

Vila poseduje bazen, nalazi se na uzvišenju, pa je pogled koji se iz nje pruža i te kako moćan i zadivljujući, što možete pogledati u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca se oglasila o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    27. mart 2024 | 11:27

    E baš je briga, dobiće koliko joj treba! Uživaj u životu, još si lepa žena!

  • xy

    27. mart 2024 | 12:41

    Jadno musko u klimaksu, zavrti neka mladja repom na njegove milione i on mucen umisli da je faca hahah Kakav klise,,sutnuce ga jednog dana i naravno njegovu lovu otici da trosi sa mladjim kao i ova Harisova. Ali neka, tako im i treba kad ne misle pravom glavom nego onom glupljom hahahhahah

  • Istina

    27. mart 2024 | 11:01

    Sad ima da se načeka dok se otkrije ko mu je nova ,ko i za ovu Harisovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA