Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceca se oglasila o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića! Evo šta je poručila

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceca je podržala Draganu

  • 5

Ceca Ražnatović upitana je da prokomentariše razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka.

- To stvarno ne mogu da komentarišem... Ja niti znam šta se dešava u nečijim životima, niti me to zanima - počela je Ceca.

- U svakom slučaju, uvek je pretužno kada se jedna porodica rastura... Stvarno, nikome to ne želim i niko normalan to nikome ne želi - dodala je.

Na pitanje da li je uz koleginicu, odgovorila je:

- Naravno da jesam!

Podsetimo, Dragana se nakon zvaničnog saopštenja da se razvodi oglasila za 24sata.hr, pošto im je dala intervju u dvorcu u kom živi kod Beča.

Nakon dve rečenice se rasplakala.

Saopštenje kojim je Dragana obavestila javnost da se razvodi prenosimo u nastavku:

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju."

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte gde smo zatekli Draganu Mirković nakon koncerata u Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    27. mart 2024 | 14:34

    Шта нас брига шта Цеца мисли, ми хоћемо да чујемо ЈЈ и ЈК 😂

  • Sladjana Glisovic

    27. mart 2024 | 17:45

    Gago zaomi je znam krozasta prolazis budi dosledna tvojoj porodici i ja sam isto to prezivela sto ti sada prolazis isto sam vaspitana da budem dosledna svojoj deci kako u dobru tako i u zlu zelim ti da istrajes znam sada koliko tinje tesko jer sam inace veoma emotivna osoba budi jaka veliki pozdrav od mene i moje 6-ro dece uz tebe smo kao i u tvojim pesmama koje imaju velika znacenja i koje sam slusala od prve koju si izdala kao mlada svako dobro 💝

  • 57+

    27. mart 2024 | 16:04

    То је рекла?А шта би са оним!Да видиш како је кад те нико неће!🏝️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA