Vreme čitanja: oko 4 min.

Pevač koji poznaje Draganu od prvog dana dao komentar o razvodu: "Zatečen sam... Šta se dogodilo između njih"

M. K.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Nije krio da ne može da veruje da se ovo dogodilo

  • 5
Era Ojdanić i Dragana Mirković Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages

Balkanska zvezda Dragana Mirković u zvaničnom saopštenju za medije, priznala je da se razvodi od Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka.

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile povodom ove vesti, a sada je za naš portal dao komentar i Era Ojdanić, koji decenijama poznaje Draganu i Tonija.

Era je takođe bio redovan gost na svim snimanjima novogodišnjeg programa DM Sata.

- Iskreno da vam kažem, za mene je to nešto novo, jer sam čuo pre tri - četiri sata. Mogu samo kratko da prokomentarišem. Dragana i ja smo veliki drugari, prijatelji sa velikim poštovanjem i kolege. Bili smo u istoj diskrografskoj kući, preko 15 godina. Bili smo ekskluzivci te kuće. Draganu znam od prvog dana, kada je snimila sa Novicom Uroševićem, prvo ploču. Sjajna pevačica, dobar čovek, dobar drug - počeo je Era, pa otkrio da je zatečen zbog razvoda Dragane i Tonija.

- Zatečen sam bio kada sam čuo vest da su se ona i Toni rastavili. Bili su idealan pojam braka, sa velikim poštovanjem i sa jedne i sa druge strane. Uspešni, materijalno uspešni ljudi i jedno i drugo. Otkud to i šta se dogodilo između njih stvarno nemam pojma i mnogo mi je žao. Iskreno i najiskrenije kao kolega i kao prijatelj i kao drugar - zaključio je Ojdanić za Telegraf.rs.

Pored Ere Ojdanića, oglasile su se i Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša.

- To stvarno ne mogu da komentarišem... Ja niti znam šta se dešava u nečijim životima, niti me to zanima - počela je Ceca, pa dodala:

- U svakom slučaju, uvek je pretužno kada se jedna porodica rastura... Stvarno, nikome to ne želim i niko normalan to nikome ne želi.

Na pitanje da li je uz koleginicu, odgovorila je:

- Naravno da jesam!

Pop diva Jelena Karleuša razvod je prokomentarisala na ovaj način:

- Imam neopisivu potrebu da u ime svih žena koje poznajem postavim jedno pitanje. Ono glasi: Muškarci, koji je bre vama ku**c? - upitala je Jelena, te objasnila kako ona vidi u poslednje vreme muško-ženske odnose:

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme, a da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ku**c? Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pravite s*anja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, pu*e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prljave čarape. Pa pitam: Koji vam je bre više ku**c?

- Kada žena hoće malo pažnje onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje onda je svaka druga bolja, kada vam proverava telefon onda je psiho, kada plače ne znate da porazgovarate nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite je*eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?! Vi više ni ne je**te kako treba, tačnije pretvorili ste se u neke lažne je**če jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuća. Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci. I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje. Gej muškarci vašim ženama glume i muževe i momke i prijatelje i rame za plakanje i nosače i vozače jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A to sigurno nije da umesto žene vidite njen celulit ili si*e, već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece. I posle se pitate zašto vlada bela kuga? Zato što od vas "sposobnih do moga" biznismena i je**ča ostade samo mit o nekadašnjem muškarcu - nastavila je Jelena.

- I najbolji savet koji mogu da dam ženama kad je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precenjuju, otimaju i kurobecaju, glume je*ače i ludilo? PUSTITE GA DA IDE. O, da. Pustite ga da use*e život nekoj drugoj - poručila je.

(Telegraf.rs)

Video: Ispovest Dragane Mirković: “Nakon njegove smrti sam mislila da neću nastaviti, Brena me je spasila”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • knjaz miloš

    27. mart 2024 | 22:13

    šta je ona videla u njemu......

  • Bisa

    28. mart 2024 | 08:57

    Bravo,Jelka, svaka čast za iskrenost..sve je to tako.. kada se setim jos davne 2001g.kada sam se razvela zbog nasilja u porodici,deca su mi bila mala, sve sam finansiranja,radila kao magarac,živeo u mom stanu..izdržavala ga,,i kada sam sve toskove razvoda i platila..i uzela život u svoje ruke..krstila sebe i decu u Manastir Ostrog..sve mi je krenulo nabolje.. te parazite treba sve zbrisati..ali izgubile smo bitku sa primitivizmom muškaraca...zato se muškarci masovno drogiraju..pederisu itd zbog nemoći..beze od sebe...(setite se npr. Kako su muškarci bili frajeri sada sve kratke utegnut pantalone..depilirai. nasminkani..žalost.. zene su ugrožene skroz ali moraju se boriti jer svet ostaje zbog zasluge zena),,ne osuđujem zene koje uspeju da razvale brakove,veze itd..(uvek je toga bilo i biće.. to je neunistivo..)ako je sposobna da to uradi znaci muškarac je šljam. Ako ne uspe znaci samo da je to strast, ali,generalno gledano sa muškarcima je lakše upravljati..

  • E pa

    28. mart 2024 | 08:42

    Jelena, svaka ti je zlatna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA