Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ja sam ta koja je stvarala" Dragana je nedavno ovako pričala o Toniju, dotakla se njihovih početaka i imovine

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Istakla da se Toni mnogo trudio da je osvoji, što ju je i kupilo, a zatim je navela: "Mene ništa drugo nije kupilo kod njega jer nije imalo šta da me kupi"

  • 1
Dragana Mirković, Toni Bjelić Foto-kolaž: ATA Images/Antonio Ahel, Kobra

Vest da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića, posle 24 godine braka, iznenadila je mnoge.

Dragana je medijima poslala saopštenje, gde je navela:

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - napisala je između ostalog pevačica, a celo saopštenje možete pročitati OVDE.

Inače, Mirkovićeva je nedavno gostovala na "ExtraFM" radiju, gde je pričala o tome kako je upoznala Tonija i tom prilikom ga je žestoko potkačila.

- U Beču smo se upoznali, imala sam tamo koncert. On je dao sve od sebe, nema šta nije uradio. Došao je autom po mene, trudio se maksimalno, dobio me je. Moram da priznam da se mnogo trudio, u smislu da mi dokaže kakav je čovek. To me je kupilo - rekla je Dragana i dodala:

- Mene ništa drugo nije kupilo kod njega jer nije imalo šta da me kupi. Ja sam ta koja je posle stvarala, meni je bilo svejedno. Ja nosim sa sobom nešto što je najvrednije, a to je moj glas. Ja danas mogu da budem bez i jednog evra, ja ću za nedelju dana zaraditi. Ja nisam materijalista, to sam dokazala hiljadu puta - rekla je Dragana tokom gostovanja na hrvatskoj radio stanici.

(Telegraf.rs)

Video: Podgorica u transu! Dragana Mirković priredila spektakl: Posle 30 godina vratila masu u "Moraču"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuza

    27. mart 2024 | 20:10

    Vreme ce pokazati ko je i sta doneo u zajednicki zivot/energiju,sarm,ugled…/?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA