Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nije me sramota da kažem da sad nemam novca" Iskreno priznanje Dragane Mirković uoči razvoda od Tonija

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakla da joj niko ne pomaže, da sama zarađuje

  • 35
Dragana Mirković Toni Bijelić Foto: ATA Images/M.M.

Pevačica Dragana Mirković odlučila je da sav novac od svoje turneje donira u dobrotvorne svrhe.

Kako je navela, tu odluku je donela još pre dve godine, ali je javnosti saopštila tek nakon što je koncerte rasprodala.

- Ja radim kao da nemam ništa. Sve drugo mi je manje bitno. To me ispunjava i čini srećnom. To sam odlučila još pre dve godine. Nisam želela da pričam da je humanitarno, da zli ljudi ne bi o tome govorili, kao da ne mogu ja da rasprodam dve Arene. Tek kad se sve rasprodalo, rekla sam moja kompletna turneja je humanitarna - navela je Dragana koja ističe da sada nema novca.

- Mnogo sam rizikovala. Uopšte mi nije bitno da li ja sad imam novca ili ga nemam jer ja sam neko ko će raditi i ko će zaraditi. Kad radite, vi se ne plašite ničega. Ja nemam trenutno novca jer je sve otišlo na turneju i sve je otišlo na humanitarne koncerte. Verujte mi, to se vrlo lako može dokazati. Ja sam bogata drugim stvarima, ali novac, to je misaona imenica za mene i uopšte se ne stidim to da kažem - rekla je pevačica i otkrila kako sada zarađuje.

- Radim, pevam. Imam troškove jer mi niko ne pomaže. Ni moj suprug, jer on smatra da je to moja odluka da koncerti budu humanitarni. Muškarci su tu malo hladniji, ali to ne menja stvar, ja sam rekla ja to tako osećam i tako će biti. Sve dok ne završim turneju - navela je Dragana za "24 sata.hr".

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Mirković se sinoć se oprostila od Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne..

    28. mart 2024 | 06:13

    ..blamiraj se, zeno, vise. Budi dostojanstvena, odmori.

  • Nina

    28. mart 2024 | 07:00

    Kada sam bila devojka obozavala sam Gagu, danas mi je sva njanjava, lazno skromna, izvestacena i neko ko se svim silama trudi da sa svima bude dobar, dodvorava se i glumi preveliku finocu. Zeno sta ti se to desilo? Bas sam se pitala pre neki dan odkud ona u Pravoslavnom manastiru kad za svo vreme njenog braka nije nikad sliku o tome objavila. Eto ucinila je dobra dela, prodavala automobile nasoj eliti na rate, veliki dobrotvor nas

  • Sale

    28. mart 2024 | 02:40

    Evo rasplkah se. Pa dobice pola razvodom a i koliko je zaradila na koncertu. To sto prica nema veze sa normalnim nemanjem novca. Verovatno misli da nema vise miliona eura. Kakvi ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA