Vreme čitanja: oko 3 min.

Jelisaveta i Teodosić uhvaćeni kad su mislili da ih niko ne snima: Evo s kim su bili i kako su se ponašali

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poznati par pokazuje svakim danom da je sve u redu između njih

  • 1
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić Foto: Kobra

U domaćim medijima se danima unazad pisalo da se glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić razvode, zbog njene navodne prevare, ali se oni nisu oglašavali i trudili su se da pokažu da se i dalje kreću zajedno, na istim mestima.

Glumica se pre nekoliko dana pojavila u Štark areni sa ćerkom i bodrila na košarkaškoj utakmici svog supruga, nakon priča da se zbog navodne prevare razvode. Paparaci su ih danima čekali pred zgradom na Vračaru u kojoj žive, ali su odatle izlazili ili ulazili kroz garažu, svaki put vidno ozbiljni i bez komentata.

Sada ih je ekipa "Paparaco lova" uhvatila zajedno u njihovoj svakodnevnoj rutini, onda kad su mislili da ih niko ne snima.

Miloš je u jutarnjim časovima otišao u restoran blizu njihove zgrade, gde se našao sa kumom Markom Pantelićem, da bi im se kasnije pridružila i Jelisaveta.

Sedili su neko vreme, pili piće, nakon čega su svi zajedno izašli iz prestoničkog restorana. Bračni par se pozdravio sa kumom, nakon čega su se uputili zajedno ka svom domu nekoliko desetina metara dalje.

Kako smo jednom prilikom saznali, njih dvoje imaju svakodnevnu rutinu, da u baš ovom restoranu u blizini svog stana piju piće, što su i ovoga puta učinili.

Podsetimo, na samom početku njihove ljubavne priče trudili su se da svoju vezu sakriju od javnosti, a sve je počelo krajem 2016. godine u Rusiji, gde je Miloš Teodosić tada igrao.

Naime, Teodosić je od njegove i Jelisavetine zajedničke drugarice, kreatorke Milice Opačić, navodno zatražio da ga upozna sa glumicom koja mu se dopala i pre nego što ju je prvi put uživo video. Jelisaveta je u to vreme u javnosti i dalje često bila zbog veze koju je imala sa Vukom Kostićem, dok je košarkaš bio miljenik žena i važio je za "najpoželjnijeg neženju".

Posle nekoliko meseci zabavljanja, odlučili su da izgovore sudbonosno "da" i jedno drugome se zavetuju na večnu ljubav. Svadbena proslava održana je u jednom beogradskom restoranu na Topčideru u junu 2017. godine, a slavlju su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog sveta.

Od tada, juna 2017. godine počinje njihova idila i Jelisavetin život iz bajke, na kojem su joj mnogi zavideli - putovanja, izlasci, skupoceni komadi.

Prva stanica posle svadbe - život iz sna, Amerika.

Ubrzo nakon svadbe, Teodosić je dobio profesionalni angažman u Americi, te se par preselio u Los Anđeles, gde je Jelisaveta 2019. godine rodila ćerku Petru. Tamo je provela dve godine, nakon čega su se zbog Teodosićeve karijere preselili u Italiju.

Krajem 2019. godine Jelisaveta se sa porodicom seli u Bolonju, a 2021. godine dobili su i sina. Kako bi se lakše uklopila tamo, navodno je upisala i časove italijanskog jezika. I posle četiri duge godine, na kraju su se ipak porodično vratili u Srbiju.

- Vrlo mi prija. Volim Srbiju i radujem se što ću imati vremena za svoje prijatelje, porodicu, posao. Veoma sam srećna - istakla je ona po konačnom povratku u prestonicu, kada je priznala i da ne razmišlja o ponovnoj selidbi, ali da ne beži od nje.

Glumica je otkrila da li joj teško pada da uskladi privatni, porodični i poslovni život, kao i kako joj to polazi za rukom.

- Osoba sam koja ima mnogo energije. Što više zadataka imam, to više energije imam, tako da meni to sve stvarno sa lakoćom ide. Naravno, imam podršku porodice i roditelja, koji i uvek uskaču kada je to potrebno.

Inače, Jelisaveta već dugo skoro da uopšte nije objavljivala fotografije sa Teodosićem. S vremena na vreme je delila kadrove dece, a najčešće se na njenom Instagram profilu mogu videti momenti sa luks putovanja, fotografije i snimci iz noćnog života, skupoceni stajlinzi, trenuci sa kolegama i sa snimanja ili predstava.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak Jelisavete i Teodosića u jeku skandala o navodnom razvodu i preljubi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA