≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Haris Džinović stigao na prvo suđenje sa Melinom! Evo ko ga je dovezao do suda i kako se ponašao

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač i dizajnerka nisu zajedno oko godinu i po dana

  • 1
Haris Džinović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haris Džinović stigao je u Prvi osnovni sud, na prvo ročište sa Melinom Džinović, povodom brakorazvodne parnice.

Pevač je u sud došao nasmejan, u šarenoj košulji, a do zgrade suda dovezao ga je sin Kan.

Haris o Melini: "Gospođica je delimično poznata"

Haris je 21. marta imao nastup u Beogradu, a pre istog je stao pred sedmu silu i priznao im da ga razvod nije mnogo poremetio, ali detalje treba pitati Melinu, jer, kako on ističe, ona je njega ostavila.

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod, prema tome šta tu sada ima špekulacija bezveznih - rekao je Haris pre nastupa u jednoj beogradskoj kafani 21. marta, pa se osvrnuo na svoju izjavu: "Da prevareni muž poslednji sazna".

To je stara izreka, da "prevareni muž uvek zadnji sazna", ali šta ja znam, nije to neko izmislio bezveze. Desilo se nekom mužu nekada da je zadnji saznao, pa je možda od njega to i krenulo, ali to postoji u narodu vekovima - rekao je Haris.

Pevač je otkrio kako njihova deca, Đina i Kan, podnose situaciju koja se trenutno dešava između njihovih roditelja, pa spomenuo i bivšu suprugu.

- To treba njih da pitate. Nemojte me ništa o razvodu, to pitajte Melinu, ona je mene ostavila, nisam ja nju, prema tome ona zna sve - istakao je pevač, pa otkrio da kako se oseća, te da li je spreman za novu ljubav.

- Nije mi teško nimalo i nisam spreman za novu ljubav. Principijalno ne - izričit je bio Džinović.

Pevač je sada otkrio da li je u pesmi i nastupima pronalazio izlaz, te na taj način skretao misli na lepše stvari.

- Nije to period koji je lak, mislim kada se rastura sve, ali nema veze. Muzika, moji nastupi i koncerti naravno da su jedna velika potpora, dobra zaštita da tako kažem, jedna velika inspiracija. Ako te ljudi vole, pozivaju, raduju se tvojim pesmama, pa šta hoćeš više - rekao je Haris, pa istakao da se nije čuo s Melinom otkako je krenulo sve oko razvoda, kao i da nije upućen da vraća devojačko prezime.

- Ne čujem ništa i ništa me ne zanima. Priznaću još jednu staru izreku: "Što vas ne ubije, to vas ojača". Prema tome, iz jedne sam bitke izašao živ i zdrav, nisam izgubio u toj bici, tako da sam izašao jači. To mi je motivacija za sve, motivacija za život - rekao je Haris, te priznao da li je teško jer je to privatnost.

- To jeste, trebalo bi da bude privatnost, ali obzirom da sam ja poznat čovek i gospođica delimično, prema tome... - rekao je Haris Džinović za okupljene medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baš

    28. mart 2024 | 13:55

    Oličenje pravog dobrog deke, kao da je pošao u GUP na kafu i koju partiju šaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA