Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasila se Slobina supruga nakon tvrdnji da je "ukrao" pesmu od Dare: On je uredno platio, vidite sa autorim

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sumnja da neko pokušava da preko njenog supruga potencijalno dođe do "trenutne slave"

  • 24
Slobodan Sloba Radanović rođendan Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nakon tvrdnji da je Sloba Radanović "ukrao" pesmu koje su platili njegov kolega Željko i koleginica Dara Bubamara, njegova supruga Jelena Radanović se oglasila.

Naime, nakon tvrdnji pevača koji je navodno prvi kupio numeru i oglašavanja Dare Bubamare, kontaktirali smo Slobinu suprugu.

Kako je navela, Sloba je uredno platio prava na pesmu od autora, nakon čega ju je snimio - u suprotnom je ne bi najavio.

- Stvarno ne želimo da komentarišemo takve stvari, a i nema šta. Sloba nije mogao da otpeva pesmu da je nije uredno platio, odnosno prava od autora. Ti detalji moraju da se provere sa autorima, mi smo uredno platili pesmu.

Jelena, pak, sumnja da neko pokušava da preko njenog supruga potencijalno dođe do "trenutne slave".

- Videla sam natpise, ali opet kažem, stavrno nema šta da se komentariše. Sloba je platio pesmu i snimio, nije mogao da je snimi da je nije kupio i uostalom ne bi ja najavio. Zaista ne znam šta se tu dešava, i da li neko nešto pokušava, ali mi smo mirni, znamo da smo sve uredno uradili. Ne znam detalje, autori su Rale Ratković i Marina Tucaković, ne znam šta se sa tim pesmama dešava - zaključila je Jelena za Telegraf.

Podsetimo, Dara Bubamara tvrdi da je Sloba Radanović prisvojio pesmu koju je za nju pisala Marina Tucaković, a koju je ona otpevala kao duetsku sa pevačem Željkom Nikolićem.

- Šokirana sam! Juče me je zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: "Molim te, dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom, pesma se zove "Infarkt moje duše"". Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma - rekla je Dara Bubamara za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    28. mart 2024 | 18:34

    Slobodan Kradenović😂😂🙀

  • Tik tok

    28. mart 2024 | 18:24

    Čuj, da Dara dodje do trenutka slave?? Na čemu je ova Slobina? Dara je zvezda dok je Sloba kafanski pevač. Pronađi grešku.

  • Dragana

    28. mart 2024 | 18:33

    Ko nema svoje krade tuđe. …. Slobo…,, Slobo…..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA