Vreme čitanja: oko 1 min.

Snežana Đurišić o razvodu Tonija i Dragane: "Bolje dobar razvod, nego loš brak...uvek se uhvatimo za najgore"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Draganina koleginica je komentarisala i muškarce

  • 1
Zvezde Granda Foto: Marko Jovanović

Vest da se posle skoro 25 godina ljubavi, razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić glavna je vest na estradi, koju je prokomentarisal i Snežana Đurišić.

Kako je Snežana istakla, veoma je bliska sa Draganom, ali "da se vodi devizom da je uvek bolji dobar razvod, nego loš brak".

- Jako je volim, da. Ne bih ja komentarisal tuđi privatan život, a mogu reći samo da je moja deviza, d aje uvek bolji dobar razvod, nego loš brak - rekla je ona i dodala:

- Ona najbolje zna i njen suprug, šta i kako i zašto... Neka to njima. Da je lako, verovatno nije lako zato što su dugi niz godina, ali dobro, to je sve privatan život. Želim im oboma puno sreće i snage - rekla je kratko za Snežana za "Grand".

Ona je zatim prokomentarisala i Karleušin stori upućen Dragani i Toniju, a na pitanje da li misli da muškarci više nisu isti kao što su nekada bili, rekla je:

- Slažem se, sve se promenilo. Malo sam tužna zbog svega ovoga, što nam je dato sve, data nam je uvek neka najbolja moguća opcija, a mi se uhvatimo za najgore -rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA