Vreme čitanja: oko 3 min.

Dragana drhtavim glasom ispričala koliko joj Karleuša pomaže u teškom periodu: Ne znam kako da joj se zahvalim

N. L.

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Jelena je jedna jako hrabra žena, koja hoće da kaže to što misli", istakla je

  • 18
Dragana Mirković, Jelena Karleuša Foto-kolaž: Kobra

Pevačica Dragana Mirković nakon što je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića, dobila je veliku i javnu podršku od koleginice Jelene Karleuše, a sada je druženje sa njom opisala neverovatno emotivnim rečima.

Naime, njih dve velike su prijateljice već decenijama, a Dragana je sada u emotivnoj ispovesti u kojoj je pričala i o razvodu od Tonija, govorila o prijateljstvu sa Jelenom.

Ona je otkrila da joj mlađa koleginica u najtežem trenutku najviše pomaže, te da ne zna kako da joj se zahvali.

- Jelena je jedna jako hrabra žena, koja hoće da kaže to što misli. Tako mi psihički pomogne, da ja stvarno nekada ne znam kako da joj se zahvalim na tome - rekla je ona za "24sata.hr".

Dragana je zatim Jelenu uporedila i sa Madonom, odnosno istakla da joj je "mnogo bolja od svetske pop ikone".

Marina Tucaković Komemorcija, Jelena Karleuša i Dragana Mirković Foto:Telegraf.rs

- Ne samo po toj hrabrosti, to kako ona doživljava šoubizni, ma ona tako zna šoubiznis da je Madona koja je izazivala, koja je namerno radila neke pogrešne stavri jer je to smatrala reklamom, meni je Madona sad beba za Karleušu.

Podsetimo, Jelena je oduvek bila zaštitnički nastrojena prema ženama, te se oduvek trudila da svojim glasom, koji ima veliki odjek u javnosti, pruži podršku lepšem polu iz bilo kog razloga.

Ona je na svom Instagram storiju podelila fotografije sa pitanjima za jači pol, te ističući svoje mišljenje o celoj situaciji. Nije slučajno što je ovakvu objavu napisala sada, kada je njena bliska prijateljica Dragana Mirković saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića.

Telegraf.rs objavio je i ekskluzivno saznanje da Toni uveliko živi s drugom ženom, znatno mlađom od njega, a iako ga nije imanovala, vrlo je jasno da je Jelena u svojoj objavi potkačila i Tonija.

- Imam neopisivu potrebu da u ime svih žena koje poznajem postavim jedno pitanje. Ono glasi: Muškarci, koji je bre vama ku**c? - upitala je Jelena, te objasnila kako ona vidi u poslednje vreme muško-ženske odnose.

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme, a da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ku**c? Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pravite s*anja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, pu*e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prljave čarape. Pa pitam: Koji vam je bre više ku**c? - napisala je Karleuša, pa nastavila:

- Kada žena hoće malo pažnje onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje onda je svaka druga bolja, kada vam proverava telefon onda je psiho, kada plače ne znate da porazgovarate nego kao neki oraguntani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite je*eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba a je srećna što vas ima, takve Apolone?! Vi više ni ne je**te kako treba, tačnije pretvorili ste se u neke lažne je**če jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuća. Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci. I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje. Gej muškarci vašim ženama glume i muževe i momke i prijatelje i rame za plakanje i nosače i vozače jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A to sigurno nije da umesti žene vidite njen celulit ili si*e, već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece. I posle se pitate zašto vlada bela kuga? Zato što od vas "sposobnih do moga" biznismena i je**ča ostade samo mit o nekadašnjem muškarcu.

- I najbolji savet koji mogu da dam ženama kad je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precenjuju, otimaju i kurobecaju, glume je*ače i ludilo? PUSTITE GA DA IDE. O, da. Pustite ga da use*e život nekoj drugoj - poručila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    29. mart 2024 | 07:14

    Zar je moguce Dragana da ti je ova najbolja prijateljica i da je poredis da Madonom! Pa ti stvarno nemas nikoga!

  • Tijana

    29. mart 2024 | 07:12

    Bravo pusti i ti Duska, zasluzuje bolje od tebe!

  • Baja

    29. mart 2024 | 07:27

    Samo ti nemoj da se javljas, tebi su muskarci krivi za sve ,oni su krivi sto si se pored muza kresala levo desno.Majka dvoje dece, cuti bolje sramoto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA