Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zorica i Kemiš su poslednja nada..." Nižu se urnebesni komentari nakon vesti o razvodima Dragane i Džinovića

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Balkanska zvezda je pre samo par dana saopštila da se razvodi od Tonija, nakon 24 godine braka

  • 0
Dragana Mirković Toni Bijelić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Slobodan Boba Živojinović, Lepa Brena Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Dragana Mirković je u saopštenju za medije, otkrila da je podnela zahtev za razvod od Tonija Bijelića. Njen razvod mnogi nisu očekivali, pogotovo što su ona i uskoro njen bivši suprug važili za pojam "idealnog braka".

Pre nje, i pevač Haris Džinović je potvrdio da već godinu i po dana nije sa Melinom i da je tom braku - kraj.

Kako i njihove kolege, ova vest je prodrmala i korisnike društvenih mreža.

Mnogi, što u šali, što u zbilji, ističu da više ne veruju u ljubav, ali ima i onih kojima kao nada ostaju Lepa Brena i Boba Živojinović, Zorica Brunclik i Kemiš, Aca ilić i Biljana Jevtić i Saša Popović i Suzana Jovanović.

"Šta da očekujem od ljubavi, kad se i Dragana Mirković razvodi?", "Toni i Dragana Mirković su zadnji prah nade u večnu ljubav ovim razvodom odneli sa sobom. Nikad se udati neću", "Dragana Mirković se razvodi?! Haris Džinović se razvodi?! Ja ne verujem više u ljubav. Kraj!", "Meni je kraj svih nada, razvod Dragane i Tonija" - komentari su pojedinih korisnika "Iksa", koji ne mogu da se oporave od činjenice da se poznati parovi razvode.

Tu su i oni koji ipak još imaju malo vere, te se nadaju opstanku sledećih parova:

"Razvode se Dragana Mirković i Toni. Poslednji bedem vere u bračni život mi ostaju jedino Zorica Brunclik i Kemiš - ako se i oni razvedu, ja se onda nikad neću ni udavati", "Zorica i Kemiš nikad (never ever)", "Ostali još Zorka i Kemiš, Bilja i Aca, Saša i Suzana", " Ostali su nam još Brena i Boba...Ako to propadne, onda nemamo šta pričati", "Uvek su tu Biljana i Aleksandar Ilić. Nije sve izgubljeno".

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Mirković šokirana zbog organizatora koncerta u Novom Sadu: Napravili su manju scenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA