Vreme čitanja: oko 2 min.

"Lik je zakupio Sveti Stefan da bi mene gledao kako igram, Đole je mog oca i brata terao da me ubede da se..."

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je priznala da više nije videla Đoleta pored sebe i tada je rešila da preseče

  • 1
Đole Đogani, Slađa Delibašić Foto: A. Nalbantjan, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Slađa Delibašić  iz braka sa Đoletom Đoganijem ima dve ćerke, a njihov razvod i danas izaziva kontroverze s vremena na vreme kada iznesu po koji detalj koji do sada nisu pričali.

Slađa je nedavno priznala da je ljubavni odnosi više ne zanimaju, te da sada uživa u porodici i da je ispunjavaju druge stvari.

- Kada smo Đole i ja počinjali pomogao nam je moj tata, dao nam je para da počnemo sa kupovinom dvorišta i prve kuće. Mi smo imali cilj da celo dvorište i sve kuće koje su bile u njemu bude naše.. I eto, hvala bogu, pre pet godina smo uspeli u tome. Mislim da sam stvarno imala mnogo veliku ulogu i u nastupima, životu, ali i prezentaciji grupe - počela je Slađa.

- Mi smo, evo da ti ispričam, veruj mi, imali situaciju da lik zakupi ceo Sveti Stefan da bi mene gledao kako igram. U lokalu sedi on, pored njega Đole i na bini ja. Ja sam se više puta zezala sa Đoletom da sam sve ovo ja napravila, jer bilo je toliko nastupa gde su plaćali kao taj lik tada, on nam je dao 20.000 tadašnjih maraka za to veče. To je jedan. A bilo ih je najmanje deset. On je imao tu sreću da mene ljudi baš vole, ne znam, valjda imam tu neku harizmu... - rekla je Delibašićeva, pa se osvrnula na razvod:

- Kad se desio razvod, ja sam to transparentno htela, više Đoleta nisam videla pored sebe. Bila je tu neka frka, tata i brat su bili sa mnom, ja sam uzela njih dve i iselila se iz stana. On je mog oca i brata terao da me ubede da se ne razvedem, pričao je kako sam povodljiva, da nikada neću uspeti... Bilo je tu mnogo stvari u mom braku o kojima uopšte ne želim da pričam. Nije baš sve tako sjajno i bajno bilo.

- Pa, nijedna žena ne beži iz braka koji je dobar i ne napušta ga. Imam toliko prijatelja koji su u braku, gde se međusobno varaju, a žena ga ne napušta jer ju je baš briga, kod muža je dobro situirana, ali ja takav život nisam htela... Prevazišla sam ga više, sve je postalo dosadno, jedan uštogljeni život. Kuća, škola, nastupi...- rekla je pevačica za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Slađa Delibašić u šestoj deceniji čini čuda na sobnom biciklu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pg.

    29. mart 2024 | 14:16

    Nijesi ti imala ni tatu ni brata zato si se udala tamo za koga si !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA