Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana Mirković je pre Tonija volela ovog muzičara: Malo ko zna za njihovu vezu, danas je još veći zavodnik

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je imala veliku ljubav kada je počela da se bavi muzikom

  • 1
Dragana Mirković, grudi Printskrin: Youtube/DraganaMirkovic

Pevačica Dragana Mirković razvodi se od poznatog biznismena Tonija Bijelića sa kojim je bila u braku 24 godine.

U braku koji je trajao više od dve decenije, pored svega materijalnog što su stekli, najvrednije njima su dvoje dece, ćerka Manuela i sin Marko, koje su dobili 2001. i 2002. godine.

Dragana je u saopštenju istakla da ne žive zajedno već tri godine, te da vode odvojene živote. Jaz je bio preveliki među njima, te zbog njihovih najbližih, odlučila je da stavi tačku na brak sa Tonijem.

Međutim, pevačica je imala još jednu veliku ljubav kada je počela da se bavi muzikom.

Bubnjar Zoran Tomašević Toma iz grupe "Ruž", koja je bila veoma popularna krajem osamdesetih godina prošlog veka, važio je za velikog zavodnika, a njegovom šarmu nije odolela ni Dragana.

Bili su u emotivnoj vezi koja je, navodno, potrajala par meseci, a zanimljivo je da se ona čak pojavila i u spotu za njegovu pesmu "Nemica" iz 1990. godine.

"Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas", pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje "nove drugare".

Zoran je devedesetih vodio muzičku emisiju na TV Pink, potom je kratki vremenski period radio kao direktor marketinga "Siti rekordsa", te je otišao u Ameriku.

On je ispričao jednom prilikom da se 2011. odselio na Floridu sa suprugom Dušicom, te su dobili su ćerku Lanu i sina Marka.

Podsetimo, Dragana je obelodanila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, te se u poslednje vreme videlo da su odnosi zahladneli, jer Dragana koja je vrlo srčana, u jednom od poslednjih intervjua je pričala o njemu sa manje topline.

- Kod nas nije bila stvar klasične ljubavi, koliko stvar želje za decom i porodicom. U meni je postojala ogromna praznina. Nije kao da sam imala 20 godina, pa da nisam morala da razmišljam o potomstvu, nego sam imala 32. Vapila sam za porodicom. Bitno mi je bilo da to ne bude niko iz posla - istakla je Dragana jednom prilikom.

- Maltene ništa o njemu nisam znala. Svidelo mi se kako razmišlja. Dopao mi se više kao čovek. Nisam se ja nešto najstrašnije zaljubila. Bitno mi je bilo da to bude nešto normalno u mom životu. Nisam htela da mi muž bude zvezda - rekla je tada pevačica za "Extra FM".

- Mnogo se trudio da me osvoji tako što mi je pokazivao kakav je čovek. Time me je kupio jer je samo time imao i da me kupi! - zaključila je Dragana sa osmehom, aludirajući da tada Toni nije bio imućan.

(Telegraf.rs)

Video: Ispovest Dragane Mirković: “Nakon njegove smrti sam mislila da neću nastaviti, Brena me je spasila”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasiljevic

    29. mart 2024 | 17:45

    Ahahahaaa naisao neki virus na pevace i njihove brakove drugi cuvajte se ,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA