Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva transformacija srpskog pevača: Napucao mišiće, a lice mu ispisano "biblijskim slovima"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip se vraća jači nego ikad

  • 0

Pevač Filip Mitrović popularnost je stekao u takmičenju "Prvi glas Srbije", a publika ga pamti i po učešću u rijalitiju "Farma".

Iako je godinama bio povučen iz javnosti, sada se vraća u velikom stilu. Brojni njegovi fanovi su se pitali gde je nestao, a sada je rešio da ih iznenadi.

Razlog za njegov "nestanak" je taj što je hteo da kvalitetno odradi svoj album, odnosno nije hteo da se prepušta muzičkim trendovima.

Putem Instagrama Mitrović je objavio prvu numeru sa albuma koji će uskoro izaći, a u pitanju je emotivna balada "Ožiljci" koja se već uveliko zavrtela na radio stanicama.

Filip je nosio mantiju, a na licu je imao ispis koji liči na biblijska slova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FILIP MITROVIC (@fillipmitrovic)

Mitrović je otkrio da je ovu numeru posvetio svojim roditeljima, prvenstveno mami koja je simbol ljubavi i mira.

- Radujem se što nakon kratke pauze donosim novu muziku i novog sebe. Pesma "Ožiljci" je prvi singl sa predstojećeg, drugog, studijskog albuma koji nosi naziv 33, koji ću objaviti u narednih godinu dana. Inspiraciju za novi zvuk sam, čini mi se, sakupljao čitav svoj život, dok sam hrabrost da novog sebe pokažem vama pronašao u zadnjih godinu dana - oslobođen svih okova i stega."Ožiljci" su više od stihova i video zapisa. Ova pesma je tu da nas podseti da smo na kraju dana svi božja kreacija i da ožiljke ponosno nosimo kao žig prošlosti - rekao je Filip.

(Telegraf.rs)

Video: Filip Mitrović kao iz topa dao odgovor, nismo ni stigli da mu postavimo celo pitanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA