≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok potez Tonija Bijelića nakon što se vratio na Instagram: Zajedničke slike ostavio, a Draganu blokirao?

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je pet fotografija na njegoovm profilu sa njom, koje je objavljivao i tokom godina kada nisu bili zajedno, na Draganinom profilu poslednja zajednička je baš iz godine kada su prekinuli zajednički život

  • 2
Dragana Mirković Toni Bijelić Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/tonibijelic

Nakon što je biznismen Toni Bijelić ugasio mreže posle zvaničnog saopštenja Dragane Mirković da je podnela papire za razvod, ali i priče da ima devojku s kojom živi - danas je ipak svoj profil vratio.

Iako se spekulisalo da je Instagram ugasio kako bi sačuvao svoju intimu i devojku s kojom živi u Hrvatskoj, on se po povratku na Instagram odmah i oglasio.

Bijelić je danas objavio sliku iz jednog hotela u Beču i pokazao kako uživa, ali nije poznato da li je slika od danas ili je pak stara.

Međutim, ono što je mnoge dodatno zaintrigiralo jeste i to što je Draganu otpratio sa Instagrama, a ne prati ni ona njega.

Deca su mu još uvek među prijateljima na ovoj mreži, ali Dragana nije - što je očito dovoljna činjenica da njih dvoje nisu u baš najboljim odnosima rastavljeni.

Ali, iako su se otpratili, na njegoovm profilu ostale su zajedničke fotografije sa Draganom, iako njih dvoje već tri godine nisu zajedno, kako je ona navela u svom saopštenju za javnost. Od čak 21 objave, pet je posvećeno Dragani, a u opisima su uglavnom srca.

Dok je pet fotografija na njegovom profilu sa njom, koje je objavljivao i tokom godina kada nisu bili zajedno, na Draganinom profilu poslednja zajednička je baš iz godine kada su prekinuli zajednički život.

Inače, biznismen se danas prvi put oglasio nakon Draganinog saopštenja.

Naime, njegov nalog na mrežama bio je ugašen, verovatno iz želje da sakrije svoju privatnost i sačuva je, ali ga je sada nešto "nateralo" da isti vrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gargamel

    29. mart 2024 | 22:13

    Uvek sam se pitala kako ona može sa ovim 🫤 Sreća da deca liče na nju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA