Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvu svađu Melina i Haris imali su još na početku veze i to zbog skupih stikli: "Jel' si ti to stipsa?"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila", navela je ona tada

  • 3
Haris i Melina Džinović Foto: ATA Images

Nakon što je nikad sikreniji, Haris Džinović posle sudskog procesa "udario" na bivšu ženu Melinu Džinović, o njihovom odnosu ne rpestaje da se priča.

Njih dvoje bili su malo više od 20 godina u ljubavi, a u braku su dobili i dvoje dece, međutim, Melina je po Harisovim rečima otišla iz doma zbog drugog muškarca.

Imali su, makar za javnost idealan brak, a ona je svojevremeno otkrila da su se još na početku žestoko posvađali u jednoj prodavnici u Parizu.

- Zadnje dve godine imam farmerke i srećna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost". Ja se okrenem i kažem mu: „Jesi li ti to stipsa, je l' ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?“ Čovek je samo rekao: „Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam“. Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila - ispričala je svojevremeno Melina.

- Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale – zaključila je Melina za "K1 TV".

Podsetimo, pevač je sada u svojoj ispovesti otkrio kako je izgledao njegov život sa Melinom pre nego što su odlučili da se razvedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA