Vreme čitanja: oko 1 min.

Breskvica se skroz skinula: U lateksu se uvija na stolici, a "mokri kadrovi iz vode "srušili su sve"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tok jednog dela spota, Breskvica je sa timom "retuširala" i možda i najpamćeniju scenu iz filma ikada, čuvena Šeron Ston i "Niske strasti"

  • 1
Anđela Ignjatović Breskvica Pritnskrin: Youtube/Generacija Zed

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica od Pesme za Evroviziju i navodne krađe poena ne prestaje da bude glavna tema medija, a za potrebe novog spota čak se i skroz svukla.

Naime, posle "prave srpske" pesme Breskvica je publiku iznenadila novom u kojoj je sušta suprotnost - kratko i jasno - brutalna.

Kako je i tekst, ali i pesma u sasvim drugom fazonu, Breskvica je za potrebe kadrova za spot promenila imidž i, čini se, prvi put se ozbiljno opustila.

Lateks, crveni kostim, pa čak i naga Breskvica u nekoliko scena - nešto što ćete propustiti ako ne pogledate novi spot.

Nakon scena u kojima se zavodljivo uvija na stolici u crnom latkesu, scene u koja je Breskvica potpuno naga u vodi - izazvale su pažnju, jer je ovo prvi put.

Tok jednog dela spota, Breskvica je sa timom "retuširala" i možda i najpamćeniju scenu iz filma ikada, čuvena Šeron Ston i "Niske strasti".

- Hipnotisan si, bacila sam čini! - poručila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA