Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dolazi već danima, po ceo dan ovako!" Karleuša snimila nesvakidašnju scenu u svom domu, pa potražila pomoć

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kad priđem - pobegne", dodala je Jelena u objavi

  • 3

Pop diva Jelena Karleuša putem profila na Instagramu, gde je prati više od 2 miliona ljudi, podelila je scenu iz svog doma koja je ostavila u čudu.

Kako je navela, njoj ista ptica svakog dana dolazi na prozor i kucka, ali kada joj pruži pomoć u vidu hrane, ona odbija.

- Ova ptica dolazi već danima, svaki dan po ceo dan kuca ovako na moj prozor. Da li neko ima rešenje? - upitala je Jelena za pomoć svoje pratioce, a onda je dodala:

- Hranu ne želi jer sve što ostavim ne takne. Kad priđem, pobegne - opisala je Karleuša uz snimak izgubljene ptičice na prozoru.

Jelena Karleuša Foto Printskrin: Instagram/karleusastar

Inače, poznato je da je Jelena Karleuša ljubitelj životinja i da se više ne zna ni koliki je broj životinja kojima je pomogla, a nedavno je učinila još jedno humano delo kada je usvojila još jednog psa.

Svi već dobro znaju za slučaj kada je spasila psa Alfu, kom su se jedva izborili za život, a sada živi kao kralj u njenom domu. Ljubimac Alfa je zatim dobio i pojačanje.

U Karleušin dom se uselio i Alfin brat, koji je prethodno bio u azilu i niko nije želeo da ga usvoji.

- Moj lepotan Alfa danas je doživeo još jednu lepu stvar, dovela sam njegovog rođenog brata koji je takođe izbačen na ulicu i do sada je bio u azilu gde niko nije hteo da ga usvoji. Usvojila sam ga ja... - napisala je JK i dodala:

- Gde je mesto za sedam životinja, tu je i za osmu. Dobrodošao u svoj novi dom, Omega - napisala je Jelena Karleuša.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša pokazala novog psa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA