Vreme čitanja: oko 1 min.

"Normalno da nije ona kriva!" Prijatelj Dragane Mirković progovorio o razvodu i Toniju: "Trebalo je da..."

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrio kako se pevačica nosi sa svim što je zadesilo

  • 15
Dragana Mirković, Toni Bijelić Foto: Privatna arhiva

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić živeli su u skladnom braku i niko nije ni slutio da će doći do kraha koji su od medija skrivali tri godine.

Iako pevačica nije želela da otkriva detalje, meštani Kasidola prokomentarisali su njihov razvod, vidno iznenađeni.

U saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pevačica oseća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja, koji ističe da je sa pevačicom svakodnevno u kontaktu.

- Ja je znam, Dragana i ja smo i sad najbliži od svih. Dragana je ekstra. Veliki je čovek, veliki domaćin i od kuće je to ponela. To što ona ima u sebi to je sve od kuće, od roditelja njenih. Patrijarhalno vaspitani su ljudi, bez mrlje na obrazu. Šta reći drugo - rekao je prijatelj, pa se osvrnuo i na novonastalu situaciju u pevačicinom životu.

- Ovo što ona ima problem sa mužem... Trebala je da smanji njen posao, da ne pomaže mnogo, da bude privržena mužu - kaže Draganin prijatelj i dodaje:

- Svaki mužjak je alfa mužjak, on traži drugu osobu i ona je trebalo da bude uz njega. To je glavna stvar. Međutim, došlo je do pucanja, možda, on je kriv, normalno da ona nije kriva - priča on.

Ovaj meštanin Kasidola je istakao da se čuje sa Draganom i sada u ovom, za nju teškom trenutku.

- Čujemo se svakodnevno pet puta. Ona je super. Dragana je mnogo jaka osoba i zna šta hoće. Dragana je najveća zvezda i mnogo je sada u ovom vremenu pomogla bolesnima, beskućnicima, sa celom ekipom, humanitarnom akcijom. Ona je imala svoj jubilej, 40 godina muzike i to se poklopilo sada i to je ekstra ispalo - naveo je Draganin prijatelj za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Podgorica u transu! Dragana Mirković priredila spektakl: Posle 30 godina vratila masu u "Moraču"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    30. mart 2024 | 16:56

    Aman ljudi sjašite više i sa Draganom i sa Harisom! Pa nije to najvažnije državno pitanje pa da svaki treći naslov bude o njima.

  • Pravnica

    30. mart 2024 | 16:48

    Sta alfa muzjak...alfa muzjak ne prodaje veru za veceru. Tacka...nema tu opravdanja da li je ona previse radila...a kad ne radi zena onda je lencuga i sponzorusa...ne treba da ga zali...a Lesi se kuci vraca...samo kad mu prodje taj drugi vrbopuc 🤣 i shvati koliko je pogresio...

  • Pp

    30. mart 2024 | 17:07

    Da je sa tim milionima evra koje ima vežbala, održavala zdravlje, hranila se zdravo i negovala prirodan izgled, da je radila na svojoj duhovnosti i obrazovanju umesto što je stavljala toliko botoksa, silikona i napravila od sebe plastičnu nakazu možda joj ne bi svi drugi bili krivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA